hos elli :)<3

sitter hos elli just nu och vi ska snart till ida :)

igår blev det att gå ut och gå med hektor och lite myste med honom och massa :) sen åkte jag upp till jolly och tog han om honom :D sprang även med honom ;) hihi, duktigt tycker jag :)

idag så har jag latat mig sen hämtade lotten mig och vi åkkte till donken och sharpman ;) sen kelade jag ltie med hektor sen åkte jag till jolly och när jag kom hade elli varit jätte gullig och gjort kassar och mockat o ddet åt jolly :) sen blev det barbacka skritttur med elli och b-m :D
och nu ska vi som sagt till ida snart ;)

pussss!

 
bild ifrån ellis dator ;)

Dag 07 – Mina bästa vänner

Bästa vänner det är något man kan fundera länge på?
vem är ens bästa vänn och hur ska de vara
?

Jag kommer då inte sitta och skriva alla namn på vilka som är mina bästa vänner, för det finns så många och risken är att jag knaske glömmer någon och det vill jag verkligen inte för de vänner jag har de är Värkligen BÄST! så är det bara :) jag hoppas verkligen på att ni vet vilka ni är1 för det är ni som får mig att orka :)

Men en bra vänn för mig ska vara omtänksam, snäll så klart ;) Finnas där om man skulle vilja prata! aja ni är BÄST!<3


Men en av de bästa vännerna som jag verkligen säger allt till och delar
så mycket jag kan med är nog denna brud, fast du är inte som en bästa
vänn precis du är mer som en Syster för mig! Älskar dig! <3







Älskar DET












Fan vad jag saknar detta! <3


Men de här två är nog de som har betydit mest i mitt liv! <3 er har jag gått till om jag varit ledsen eller så
åå vad jag älkar er! <3 saknar dig Baliando!<3



Dag 06 – Min dag

gick upp kl. 8.45 ung kunde inte sova längre -_-' gick då ner och tittade på tv:n sen gjorde jag omelätt ;) satte mig vid tv:n igen och slog på en inspelad film vi hade som var Herry potter och den vises sten hihi ;D riktigt bra faktiskt haha :D sen vid 12.00 så åt jag köttbullar och makaroner hoppade sedan in i ducshen och kl.2 var jag i stallet :) då halmade jag i alla boxar och fyllde på vatten och la in mat sen tog jag in hästarna vid 3 ung :) vid halv 4 kom mamma med fika och hon tittade på hektor :) vi gick sen ut och gick lite med honom. Gick en bit i spåret sen vände vi och gick tillbaka (: han var mycket snäll :)  när vi kom tillbaka till stallet tog jag in domeniq och zorro och tog ut robban :) sen fikade jag och mamma lite :)
hämtade sen in Pigall för att borsta honom lite och kela med honom :) <3
myshäst! älskar den pojken <3



sen longerade jag Nannoc :) han var jobbigt till en början men sen blev han mycket fin och svettig haha ;D fyllde sen på vatten hos alla hästar.
Sen gick jag in och kelade med hektor :) han var myket social lite jobbigt ibland men han är ju bara barnet (= <3
sen satt jag bara där utan att bry mig om honom och det gillade han inte lika mycket, gick runt muppade runt i mitt hår med mulen klev över mina ben och sen efter ett tag då han stått och tittat på mig så la han sig ner! :) hihi :D <3 han kanske gillar mig? :P  aja, gullig var han iallafall :D<3  sen sa jag hej då till hektor med en puss på mulen, då fodrade jag hästarna sen gick jag hem. När jag hon hem var maten klart så jag åt och tittade lite på tv:n och nu sitter jag här och har skrivit ett SÅÅÅÅÅÅ roligt inlägg om min dag haha :D <3
blir att sova snart ;) upp tidigt i morgon för att jobba :)
Puuussss!

Lite mer bilder ifrån dagen :)


Söta robban :)


Dion tittar ut :)


Fina retina!<3


robban muppar sig :)


Nannoc efter jag longerat :)

Nu kommer det bilder på finaste! <3









Detta får bli sista bilden på sigge som ligger inne hos zorro inte alls rädd, men hektor är han livrädd för haha xD




Dag 5 - Vad är kärlek?

Vad är kärlek ? jo det är när man är kär när det pirrar och man har fjärilar i magen. fast vad tänker jag på när jag hör ordet kärlek? jo så klert två personer som tycker om varrandra väldigt mycket. men det kan även vara kärlek till något. tex. man har kärlak till den där boken för det var så himla bra, eller kärlek till sina vänner , familj, sina djur ovs.

När jag ska beskriva min kärlek så går det nog ofta till mina underbara fina djur i stallet! :)<3

Pusss



Dag 4 - Vad jag har ätit idag!

Ja vad har jag åtit idag då? ;) hann då inte äta någon frukost eftersomm jag gick upp lite sent men köpte en macka i skolan idag med pålägg ;D sen har jag köpt en dricka till det hallonsoda ;) åt sen fläsknoisette, stekt potatis och grönpepparsås till lunch och en dricka till ;) det var mega gott :d haha, sen efter lunchen fick jag en kexchoklad av alvina :) sen när jag kom hem så drack jag äppel dricka och nu ska jag gå ner och äte enshiladas :) suuuper gööt!! :D

Puss!



Gammal bild ifrån en härlig kväll hos elli med mysigt föölk!<3

Hektor! <3

Idag fick hektor gå ut i hagen med "stora" zorro :) zorro vad rädd för han, elelr om man säger så här! xD alla hästar är rädda för lilla hektor.. haha :)

men tycktre han och zorro passade bra ihop :) zorro var lite elak och han ville in han tyckte att jag och ida var dumma som släppte ut honom haha :D har även köppt en lite grimma till honom men tror jag kanske ska byta och köpa en lite större så han har något att växa i också :S köpte sen morötter och ryktsten och en hovkratas ;D 
 
lite bilder ifrån zorro och hektor i hagen :) <3



Muskel mannen zorro haha han ser skit sur ut ;D 


Hektor<3


sötnos <3


Så här mycket tyckte zorro om min lilla ponny ! haha Gammelmannen ;)



Ne det får bli sista bilden på världens minsta ponny :D <3


Dag 3 - Min familj!

Ja nu kommer vi med denna fråga vilka som är i min familj det är ju då inte så många det är bara min mamma och min pappa :) och mitt fula marsvin som mamma tar hand om. finns inte så mycket mer att säga min mamma bor i mjölby och pappa i väderstad :)

Pussheej!


Är så rädd, så rädd att få den klumpen i halsen och inse att det aldrig kommer gå!

"Rädd" det är något jag är just nu, rädd för att tomheten som jag har byggt upp ska visa sig igen tomheten som blir om du lämnar oss. du är en riktigt skit men jag älskar dig! du har ett hjärta av guld, fast det är inte lätt jag vet förstår dig, nu när jag vet hur allt är !

Du kommer ALLTID att finnas i mitt hjärta vad som än händer!











<3

Både bästa/sämsta dagen i mitt liv! <3

Idag så gick jag upp tidigt tog 6.40 bussen till väderstad där kl 7 :) fodrade då hästarna och gjorde i ordning Pigall och candy inför resan till skåne. tog ung 3,5 timme ner till skåne vi åkte lite efter 8 och kom fram halv 1 eller nått :)
vi var hos vet. barbro Olsson mycket duktig veterinär det är himla fint där också.

så började hon med att titta på pigall, var även med på en röntken, då gick lotten iväg och sandy fick skos :) varmskoning :)

sen det komiska på hela dagen :)<3 det kom i en shettis med sitt föl ( fast det var inga skettisar de är mindre hihi )
och jag tyckte den var skit söt och då säger hon som äger "jaa de är tillsalu" haha, vad händer inte då? jo efter lite om och men så sitter jag med Hektor inte ens 1 år en och hingst, sitter med han bak i sransporten enda hem till väderstad, rikgitt myys! han låter som en fågel när han gnäggar haha :)

han ska bli min lilla cirkus häst!!! :D <3
fina fina! <3
kommer nu lite bilder ifrån stället och på pigall och herkules :) <3


Pigall drågad innan röntgern


längst bort är röntgen sen olika rum :)



det första "rummet" där sprang man med hästarna när de gjorde böj prov och så sen det där "rummet" längre in var typ en longer volt och det var någon typ av sand där inne.


här är världens finaste och bästaste då! :)
Hektor! :D<3


Hektor <3 jag kan ju inte påstår att han är så tung iallafall xD haha


nu står han i sin box förhoppningsvis :)<3
tyvärr inte så bra bilder taget med mammas kamera ska försöka ta bättre i mrogon :)

Pussss!


Dag 02 – Något klantigt jag har gjort

Hmm, ja något klantigt jag har gjort, ja det var en bra fråga. men då tänker ni säkert så här hon har la jort hur många klantigasaker i sitt liv "för hon är ju blond" ja, visst jag är blond och jag är ju inte smart men just nu kommer jag inte på något klantigt? hjälp mig någån att komma på nått haha, kan la inte vara så svårt? sitter nu och tänker så det knakar :O men detta inlägg blir ju mesigt om jag inte kommer på något att skriva om?

asså jag är ju inte alltid så smart men kan ju dra lite Citat som jag har sagt ibland :P

Carro till camen : "jag är kissnödig kan jag får låna din telefon"

Carro: åh, lepsyl kan jag få låna? :D:D
Camen: okejj, visst.

Får lepsylet


Carro: Är det ibumetin?
Camen: ??? ;);) HAHA

okej det var la några korkade saker jag har gjort haha :)


Pusss!

Dag1 - Om mig!

Jag heter Caroline Viktoria Lyngstad och är 17 år. fyller 18 den 5 juli. jag har inga syskon bor hos mina mamma i mjölby och min pappa i väderstad. går på Linköpingspraktiska och har praktik som Nina fox stark 3 ggr/veckan.  sen går jag i skolan två ggr/veckan. jag kan inte påstå att jag har bra betyg eller att jag är smart eller så för det är jag verkligen inte! :o
jag började rida för ung 6 år sen. har ingen egen häst men har varit fodervärd på Jondalar en häst som stod i privatstallet i boxholm. han gick tyvärr bort ör ett år sen ung, hade sammtidigt hand om en häst som hette Baliando han stod också i boxholms stall fast på ridskolan det var en riktig busen, han gick också tyvärr bort ör snart ett år sen.. :( rider nu 1 gång i veckan i boxholm. sen rider jag ung varje dag på min praktikplats. :)

Ja vad ska man mer skriva? jag älskar att prata pratar typ jämt och jag kan skratta väldigt mycket ;)
men aa det var nog allt om mig tror jag! :)

hihi,

Pusss!


har då denna tävling med denna BRUD!
låt bäste "man" vinna mooohhhahha...!!!!

Tävling? hmm vem vinner?

haha! ja nu är det ju så här att  http://camillalaarsson.blogg.se/ har blivit riktigt dålig på att uppdatera sin blogg så nu är jag bättre en henne hihi :D
bara för att jag ska börjar blogga ingen och vara riktigit duktig, så jag ska utse en tävling med henne, och det är
denna tävling och den som förlorar ska bjuda på en 200 grams chokladkaka med valfri dryck!

LÅt bäste Tjej/kvinna vinna haha!!
TÄVLINGEN BÖRJAR IDAG! 15 feburari 2011  kl.22.55

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Något klantigt jag har gjort
Dag 03 – Min familj
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Mina bästa vänner
Dag 08 – Detta betyder extra mycket för mig
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Min hobby
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Mitt favorit gosedjur
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Detta tycker jag är snyggt
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett  ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Min jul
Dag 25 – Min fritid
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – nått som förändrade mitt liv

Dag 31 - Ett sista ögonblick



Duktigt! :)

tycker jag börjar bli riktigt duktig på att blogga nu faktiskt hihi :)
gic ida upp 20 i 7, stekte då omelett :) haha duktigt av mig :) sen tog jag bussen 20 över 7 till väderstad.
fodrade hästarn tog ut dem och sen började jag mocka :D

vid 12 kom det en och hämtade Metalliq så nu är han hemma hos sig igen, kommer sakna den sötnosen lite faktiskt :( hoppas verkligen att han får det bra nu! en himla fin häst som kunde gå långt! <3

sen klippte jag björnen Pigall haha :D mycket snäll faktiskt dock blev han lite jobbig med bakbenen i slutet :S haha.
gjorde också i ordning candy för transportresa och packade in saker i transportet åt lotten ;D kunde tyvärr inte följa med idag på träningen för Pether.

åkte istället med 4 tåget till boxholm gick då till Camilla larsson <3 och hade det myys med Wii haha, jag är bäst på tennis ;p sen vid 5 så åkte vi upp till stallet, jag borstade jolly och hjälpte henne med burkarna och kassarna, sen red hon och elli ut och då mockade jag hos Show me! :) stod och mockade i över 40 min kändes det som haha, kunde stå mycket längre till, så himla kul att mocka i spån assa!!! :D det blir så fint :D
tog även bort lite pluttar i filles box. sen när camen och de kommit tillbaka så började jag att borsta på shogge manen :) han tappar sina vita/gråa hårstrån så man blev helt vit när man borstade honom hihi :D fina häästen! <3

id 20 i 9 så fick jag och camen skjuts hem till henne av ellis mamma :) vi åt då biff och potatis och sås riktigt gått måste jag säga!! :D juste har även ätit 5 negerbollar och typ en halv choklad kaka + donken haha, så nu kan ingen säga att jag inte äter. haha :)

juste jag är nu hemma kte hem med 22 tåget och väntar nu på att oth avsnitt 15 ska komma ut så man kan ladda hem det och se det innan man ska sova!!! :D


fina metalliq <3

Pusss!!

Ridskolan i boxholm (y)

Idag gick jag upp 07.20 riktigt duktigt av mig :D gick då ner och gjorde omelett tänk vad morgon pigg jag vad?
sen gick jag till stallet och fodrade hästarna, var sen riktigt snäll och plockade ut alla lottens saker ifrån lastilen och la de på sina rätta platser ;) sen tog jag ut hästarna när de hade ätit klart :) började sen mocka. och tiv halv 2 tog jag in hästarna.

Åkte sen in till mjölby med lotten vi stannade på donken och jag köpte mat till mig och glass till mig och lotten hihi ;) gott :D

kl. 16.00 tog jag tåget till boxholm åkte sedan med camen till stallet i boxholm för skulle ha hand om finaste Show me! <3 mockade och gjorde påsar och allt och sedan red jag ut på en mysig skritttur med camen som hade jolly som nu står uppe i stallet i box :) och Elli och fille :)
jag hade då Fina underbara Show me :) snacka om att han har förändrats :)
han har blivit mycket finare! har fått ett underbart steg i traven, :)
Gillar han starkt asså! :) <3 fina bebisen växer och blir stor och fin! :) 



tittade sen ett tag på lektionerna :)
sen kom camens mamma och hämtade oss och jag tog 21.55 tåget till mjöly och nu ska jag typ sova :) upp tidigt i morgon :)

pusss!



snacka om dålig uppdatering :O

ja det är nästan gått en vecka sen jag bloggade sist haha ;D men jag har gjort det vanliga ;)

Igår blev det stallet fick hjälp av ida J med mockningen och att rida hästarna :D red metalliq och dion, de var fina men metalliq hade lite hyss för sig i höger galoppen ;D cp häst :) <3



sen på eftermidagen så hände det en lite olycka, men alla överlevde :) fick sen skjuts hem snällt! :D
sen drog jag efter ett tag till boxholm :D tåget var cp och stannade typ hela tiden och åkte i mes fart :D
väl framme i boxholm så gick jag hem till Elli :D <3 satt där ett tag sen åkte vi idare till mjöly vad ute och gick lite och satt vid datorn sen somnade vi ;P hah,
nu har vi precis ätit underbara Becon som jag har stekt haha! ^^ inte alls knaprigt :D

om en timme drar jag till stallet ung, blir då att mocka och rida och ikväll vet jag inte vad som händer sover i VÄDERSTAD iallafall :D hihi

pussss!

Vill ha sommar NU! -_-'
Blir en liten bild bomb för jag hatar snön!



sommar!





cattistrött




diavolo

Tenor

deavolo

golden

jj


söto

<3


















ne det får räcka för mig nu har jag nästan gjort ett blogg inlägg för två veckor ;D

Mån-Tis-Ons

Heej :) visst är jag aktiv :D jo tack jag vet :D 

kommer här lite kort om veckan :)

 Måndagen:
Praktik, mockade tog ut/in hästar red ut på en underbar skogs tur över E4:an på Dion med nina och Chaplin :)
sjukt fina vägar och mysig sol :)
sen blev det att åka med lotten upp till ridhuset med Candy och Robban :) 
fick rida Candy och lotten red robban :)  Candy var dock inte så fin för tycker hon är himla svår, elelr har blivit det ;) red också i dressyr sadel faktiskt haha ;D

sen blev det tillbaka till stallet och tog in hästarna sen sdå gick jag hem :D

tisdag:
Praktik igen som valigt :) mockade och gjorde de vanliga stallsysslorna, lotten hjälpte till också :)
sen har jag sätt på en varm skoning :9 det var mycket cololt _:D hihi,  åkte senare på kvällen på sminkparty med Ida och Lisbeth och Bengt :) det var mycket roligt och intressant :) blev även lite köp också hihi :D

onsdag:
Idag har vi inte gjort så mkt elelr jo jag har mockat och gjort som vanligt och sen kom lotten och vi tog in hästarna och nu sitter vi här och är dfuktiga :d elelr ja jag är inte så duktig men lotten är och gör typ engelska  ;)
haha, vi ska snart gå ut och rida lite sen ikväll blir det hästhoppning på tv:n :)

POusss!



Ska kanske skaffa en nu header också eller ? ;)
elelr vad tycker ni :) docka gillar jag denna för det de två finaste i världen :) <3
saknar er mina puckon :)

RSS 2.0