Små djur

Toppen dag! Började med att Titta på ett avsnitt av big Brother :)
Senad vid 10 tiden åkte jag til Bea och följde med henne på Träning i rappestad. Såg en sådan otroligt fin häst... Gud vilken häst är helt paff.. Super cool och vilken ridning, lungt och hamoriskt såg det ut oxå :)
Idag hade bea med sig den gråa hästen. Måste säga att jag gillar den hästen. Blicken gången och hur den ser ut riktigt stilig buse :)

Åkte sedan till ida på ef efter vi hade kelat klart med de söta kattungarna :)
Hos ida träffade jag Fin Fina Totte! ååh vilken klumpiduns! och vilken sötnöt! haha älskade totte liten ussch så söt han var :) Och fina sessan som är en sådan bra mamma :)

nu ska jag inte skriva mer, Taggar utgång med Ida, Linda & Johanna!! :)


Linköping nästa

Sov hos Frida inatt eftersom vi nu är på väg in till Lkpg och hon ska hjälpa mig att hitta lite skor till studenten och lite :)
I eftermiddag får vi se vad som händer :)


spåret nästa

Nu tar jag mig andra promenad för idag :) Fast nu lite längre än den förra :) Det blir spåret med stella sen affären på tillbakavägen hem och köpa lite mat :)
Sen kanske damsuga bilen lite senare vi får se :)

Hund vakt ;)

Nu på morgonen har jag hunnit med att gå på en morgon promenad med Stella :) käkat frukost och nu ligger vi båda i soffan framför tvn :)


12 dagar kvar!

Söndagen spenderades mesta tiden på Väderstad värken som firade 50 år!
Tittade på ett Jaz plan som åkte runt i luften. Sen värdens starkaste man som drog en rappid(stavning?) 300c väger över 3 ton har jag för mig. Han rullade sen ihop en stekpanna med händerna, knäckte en full öl burk och massa annat :)
Sedan blev det att gå till nybble titta på folket som red ponnyridning eller de som satt på den ilskna tjuren eller de som försökte få högsta poäng i styrka. :P
drack god dricka och åt chokladbollar :) bra dag avslutades med sola och att åka ut en sväng till garaget och sitta i fina Camaron!

Nya äventyr

Lördagen bestod av uteritt på fina Milan på morgonen :) red till "ängen" och joggade runt lite i alla gångarter. VILKEN häst! Gångarterna aa vet inte vad jag ska säga. Super mysig häst iallafall :) tack Bea!

Sen vid lunch åkte jag med Anders och hans familj till golfbanan i Väderstad och åt fin mat. På em. Blev det fika och tårta och Anders släkt kom för att fira honom :) kvällen bestod utav garage häng med jonte & anders. skjutsa lotten fram och tillbaka till Mjölby sen. :)


Fina hästar!

Idag gick jag upp vid 9 cyklade då hem till pappa och åt frukost och fixade mig och lite :) sedan vidare till Bea för att följa med henne på dressyr träning på Milan :) mycket kul och lärorikt att följa med på Dressyrträning. Sen när vi var tillbaka hemma i Väderstad så blev jag bjuden på hamburgare och fika :) Sen blev det lite unghästridnings tittande och tog lite kort :) vacker häst!
Tog sedan kort när hon tömkörde Dinozzo lite lätt :) sedan hem till pappa där anna oxå var blev lite snack och grillat :) nu sitter jag i garaget medan Anders fixar på camaron :)

Fina gul får stå för bilden =)


Premiär doppet

Är på blå lagunen med fint folk :)


Perfekt väder

Gårdagen var super kul! :) Vaknade upp vid 9 ung tog min lilla cykel hem till pappa och åt frukost och satt mig i solen en timme. Sen vidare mot Bea där vi red ut :) Red fina Dinozzo och hon red sin fina grå! :)
Måste säga att jag aldrig har suttit på en sådan "stor" häst förut, vilket steg han har. Jo men det var mycket kul :) underbart väder var det också :) Sen ut med hästarna i hagen igen, sen bjöd hon på fika :) vi pratade och hade det bra i solen :)
Jag åkte sedan hem för att äta hon farmor, och efter det in till mjölby för att gå till tandläkaren :P
Sen på hoppträning med Bea. :)
Ja det var min dag ung åkte sedan hem till anders efteråt och cyklade tillomed hit :) hihi, nu väntar jag på bussen som ska ta mig till mjöbly.
Vovve får stå för bilden idag!

Vilket väder


Va inte så farligt som jag trodde

Nu hemma ifrån Boxholm :) Har varit och ridit lektion. När jag kom dit såg jag att jag hade fått den hästen jag verkligen INTE ville ha nämligen Royal. så jag var depp och blääää typ så eftersom det enda jag har hört av honom är att han slänger av alla för när han blir uttråkad så brallar han och det. Sen var vu ute på stora banan och kände att när jag skulle hoppa upp att detta inte skulle sluta bra, han tittade massa på hästarna i hagen och spänge up sig och var slö! haha, men jag bankade på han fram fram fram... Tillslut fick jag han där jag ville att han skulle gå och måste erkänna att han var himla fin i slutet Fina Royal, okej så farlig var han inte men men haha :)

Jag dog efteråt haha.. för att inte ha ridit på typ en månad kan man säga att det var skapligt jobbig och har lite ont i benen men det är så jävla gött!! :D hihi
nu har jag tagit en kall dusch och ska nu slänga mig upp på cykeln och cykla till anders :) La ni märket till att jag skrev CYKLA haha, jaa :D duktigt! :)


Karat, Ulvand, mini och royal :)<3

Sommarväder!

Känner mig riktigt duktig, Idag har jag inte bara latat mig.
jag har

-  Tittat två avsnitt på BB
-  Handlat Frukost
-  Ätit Frukost
-  Tittat på Dop på tv:n
-  Plockat ut alla Hektors saker ut min bil och tvättat borstar, Grimmor och stövlar och benskydd.
-  Putsat träns och lädergrimmor, lagt in allt i ett föråd när det torkat i solen.
-  städat ur bilen och tvättat mattorna i bilen
-  tagit lite sommar bilder! :)










Ne nu ut i solen :)

Duktiga jag!

Tvättar massa saker nu ligger det och torkar ska snart smörja lädersakerna


Knepigt

Ja man blir ju inte förvånad... Först jätte fint väder och massa sol och inga måln. Men precis när jag kom hem och lämnade cykeln för att gå ber till stationen så sa det pang! Jävlar vad det regnade!! :O haha och nu har det slutar och det är molnigt :/


Dressyrtävling Rappestad

Söndagen bestod av sovmorgon då jag inte mådde så bra kvällen innan och inte sovit så mycket denna vecka. Eller jag försökte ta sovmorgon men blev pigg så gick upp med min onda hals och gjorde varm oboj :D
Vid 10 så åkte jag och Anders och hämtade högtalare han köpte. :) Bra Skit!! :)
Efter det så åkte jag hem hämtade kameran och bytte om för att åka vidare till Bea (granne) för att följa med henne på Dressyrtävling i rappestad. Kan ju erkänna att det var ett tag sen jag var på dressyr tävling :O. Men det var kul. Dock var det väldigt varmt och jag hade fel val av tröjja så fick ju värdens feta bränna...

Fina Milan :)





















Länge sen...

Snacka om att det var länge sen man var i stallet en lördags morgon och hade stalljour...Det har ju blivit andra hästar. så man kan inte längre utantill vad alla ska ha. Men det gick ju bra endå. Dock så stod det inte vilka hästar vi skulle släppa ut och så. men det löste sig sen också. Viktoria som har lördagslektionerna var sjuk så Ida fick Gripa in som ''Rid instruktör'' Tror hon tyckte det var kul :)


Fina Ulvang


Gusten!! :)<3


Efter staller vid 12 ung så åkte jag och mamma till Ulerika där vi hälsade på hennes jobbarkompis och deras lilla vovve, Vi fikade jag tog en promenad med vovvsegull och busade lite med den :)

Chrossan (Stavning?) 9 Månader :)









PÅ kvällen sen fick jag jätte ont i huvudet ögonen och halsen så jag somnade väl vid 21.00 ung medans alla grabbar satt vid datorn och snackade och allt. men det störde ju inte mig. haha. .


Dåligt Minne!

På Fredagen kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde? :O var antagligen med älskling men mer kommer jag inte ihåg :P
Vet bara att vi på kvällen grillade och så hemma hos Chrille & Sebbe. Ida kom också dit sen på kvällen åkte vi hem til henne och sov eftersom vi skulle upp tidigt dagen efter för att ha stall jour i Boxholm :)

Förra sommaren då jag och Camilla var på väg till Falsterbo! (snygg bränna)

Ponny Tävling!

På torsdagsmorgonen var det upp skapligt för att försöka vara i boxholm vid 9 tiden då Lokal ponny hoppningen skule starta :)
Blev lite prat med folk, tog lite kort med min värdelösa kamera som inte mår så bra, Så blev ju inga bra bilder etersom fokusen i objektivet hoppar när man försöker ta kort. Men något bra kort få jag hoppas att det blev. Hjälpte även lydia med Kelly och så :)
Åkte hem vid 15.00 ung.

Om Någon är intresserad av några bilder. Kommentera detta inlägg med mejl.




































Om Ni inte vill vara med på bild så tar jag bort.

Åkte då viadre till Farmor där elin och Jonna var och hade ätit mat och så. Vi snackade och hade almänt trevligt:) farmor bakade även en go tårta åt oss :) 'mumma!..

 


Första lediga dagen!

I onsdags kväll vart det grillning och snacka med folk i Lora sjön. Mycket trevligt :)
Några åkte ut med båt och fiskade, jag anders och Chrille höll oss på land och skötte älden.
Jonna fick en Gädda :) Det var typ vad som hände den kvällen sen åkte jag och anders hem och såg på en film :)

image description


Åt helvete med detta skit!

Jo men ååh vilken underbar dag, första delen av nationella gick så där, vissa delar av andra delen kändes helt ok! Får la se vad de säger. Men att inte har läst eng på ung två år gör ju allt mycket svårare. Nu hem sitter på tåget som är i vikingstad nu. Blir att byta om och sen åka och träna! Underbart!! Hörs senare puss

Söta Madde får stå för bilden :)


Finner inga ord...


Hoppas det hjälper

Sitter just nu på stationen i Lkpg väntar på tåget till Mjölby som går 13.44 :) blir då hem. Äta lite och sedan börja gå dit jag går med ryggen. Idag ska jag prata med en om hur det gått när jag trånat och så. Får se vad de säger just nu har jag ont i ryggen. Men det tar la några månader att bygga upp den. Har hållit på i en månad nu ung och tränat två ggr/v. Hoppas verkligen att de blir bra snart :) det som är jobbig är att sitta ner och stå upp stilla. Annars är det ok :)
Nu kommer tåget!


Slapp dag!

Idag har det verkligen varit en lugn dag. Frukost vid 12.00 sen lite kubb soelande med Marlen, Oliver och Anders :) sen blev det lite mys i solen :) vid kl 15.00 åkte vi mot Vadstena för att äta lunch. Blev snitzel för mig :) mycket mysigt. Åkte sedan hem och sov middag, dock blev det lite långt haha två timmar :P nu ligger vi och tittar på big Brother och ska snart sova :)


Bilträff!

Gårdagen blev ju inte sämre precis. Kom hem till snaers vi spelade lite boxsnigs spel mot varrandra Super kul :)
Sen fick jag reda på att pappa och alla hade åkt och ätit tårta hos farmor utan mig :( haha, så jag ringde farmor och hon sa att jag och anders fick komma dit :) Mycket god tårta Mumma!! :)
Sen åkte vi hem till anders och åt en god kvällsmat! Sedan vidare hem till mig då Anna ville planera inför Studenten och allt. passade oxå på att duscha och fixa mig så vi sen kunde åka till mantorp på bilträff!
Det ver inte så mycket drag där men det var kul iallafall :)
Vi kom hem tillslut efter killarna hade fixat en bil som hade blivit lite trasig men inga problem sen vi var hemma 00.00 och somnade på en gång :)
Mumma tårtor snart slut
Pappsen i mit sexiga halsband :)

Islands hästar är coola!!

Min dag har varit SUPER kul! :) Började med att när vi kom till Vreta så borastade vi och gjorde hästarna snygga inför Kadriljen :) Man såg verkligen skillnad mellan ryttarna, hopp, dressyr, fälttävlan och inslandshäst :)
Dem visade upp ett jätte fint Kadrilj program! sen efter det så visade de olika ''Rörelser/moment'' i sin gren.
Sen efter det så gjorde vi i ordning hästarna igen och tog ut dem till hagen. Blev sedan lite lunch :)
Sen dax för att ta kort / hjälpa till på ponnyridningen. Det var mycket barn/ungdommar som ville och vågade sig upp på hästarna mycket kul att se :)
Nu är jag hos Anders och ska spela lite Xbox :D
nu kommer lite bilder ifrån dagern :)

Mot Vretaskolan

Godmorgon!
Snart drar jag mot vreta för Naturbrukets dag med Ida som ska vida upp ett Cadrilj program med några, sen är det tydligen ponny ridning och sm i skog :)
Kommer bli en udda men kul lördags dag! Men kameran följer med :)

Åhh sööt :D


Bäbis i magen

Blev att åka hem till mamma sen ist och göra scones och äta flingor och fil mumma! Tittade sen på några avsnitt av O.c sedan åkte jag och mamma till mormor och hälsade på. Ida kom sedan och hämtade mig där :) vi åkte hem till Ida och tog det lungt lite sen blev det av mot stallet för att titta till "lilla" fina sessan vi borstade och gjorde henne fin sen tog vi massa kort på fölismagen :) och måste säga att den har blivit mycket hårdare och djupare eller hur man ska förklara haha. Iallafall så hoppas jag att lilla fölisen kan ploppa ut snart :)

Sen åkte jag och Ida hem och Àa inte gjorde ett skit :) snart ska vi tillbaka till stallet och titta till "lilla" sessan :)


Bröllops firande

Godmorgon, ligger just nu och tittar på big Brother :) Det är snart dax för bröllop och de fixar och trixar med alt :) snart har jag tittat klart på gårdagens program. Sen tar jag min lilla bil hem till pappa och fixar lite käka lite mat och så sen får vi se vad som händer :) puss


Gårdagen/dagen

Igår Lkpg med mamma hittade en klänning tillslut efter vi varit i alla affärer :) sen blev det macka och dricka sen åkte vi hem och på kvällen kom älskling :)
Idag har jag varit på stan med kusin och ätit lunch och snackat massa skit :) mys! Och nu tittar jag och älskling på läskig film :O

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/575131/images/2012/pic_202044824.jpg" class="image">


Nytt rum

Nu Har jag äntligen städat mitt rum hos pappa. Eller jag har inte dammsugit eller så bara plockat undan alla jävla ren/smutstvätt sim låg över helt sängen/golvet. Så nu är min rygg trött för att vika tvätt det får man fan ont av :/ aja nu ska jag hoppa in i duschen sen åker jag och mammsen till Lkpg och handlar lite :) puss

 

 

 


Duktigt Carro!

Nu känner jag mig mycket duktig. Har blivit klar med ett arbete inom historian!
Och det är koncentrationslägerna :)

Har tagit information ifrån böcker och sen har min pappa berättat och han står för bilderna då han har varit där och gått med en grupp med guide :)

 


Underbar eftermiddag med älskling

Igår eftermiddag kom älskling hem till mig. Vi åt lite jordgubbar och glass och hade det allmänt trevligt och mysigt :) Sen kom jag på den smarta idén att vi kunde ut och gå :) så först gick vi lilla rundan i skogen och tog sedan en bit av den stora sen vandrade vi hemåt igen måste säga att det var underbart att gå ut och gå. Vi åkte sen hem till Anders och myste ner oss framför ett avsnitt av big Brother :P mys.

 


All tid i välden

Om det vore så bra så bra skulle jag inte klaga.. Men skolan de där 31 dagarna som är kvar. Det är inte långt.. har några saker jag måste ta igen men känner att lusten har försvunnit.
Problemet är inte att det är svårt för det är det inte.
Har bl.a. 3 saker som måste bli klart tills nästa vecka.

• skriva en sida om franska revolutionen - hur det bröt ut, vad som hände under kriget och vad Som hände efter. Det är inte svårt men det jobbiga är att det står så himla mycket på Internett så vet inte hur jag ska få ner det på pappret :/

• prov på islam nästa vecka och måste ta tag i detta nu så jag får ett bra resultat på detta prov. Men sen skulle det även komma om massa andra religioner fast frågor mer man inte kan plugga på. Känns jobbigt..

• sen ett papper om hur koncentrationsläget fungerade i Tyskland då det var. Kan rätt så mycket om det men blir så petig och så när det ska ner på papper får typ panik för vet att jag jämt skriver så dåligt...

• sen har jag en sak på tappsko kompetens. Jag ska veta alla värktyg och vad de heter visst det är jätte bra att kunna om man ska bli Hovslagare eller så. Får se hur jag gör med den saken! :)

Så visst inte jobbiga saker Men jobbigt för mig. Jag vill ha mer praktiska saker. :) praktiskt är min grej om vi säger så. Är glad att skolan snart slutar så man kan börja jobba med det praktiska :)

 


Kort dag!

Blev en kort och bra dag i skolan. Vi fick igenom hästens skelett och lite hur musklerna fungerade osv. Sen fick vi göra ett papper med frågor om skelettet. Sen blev det lunch och nu sitter jag här på tåget med Alvina :) Helt ok dag! Nu ska jag hem och titta på gårdagens avsnitt av bb sen blir det antagligen ut till far på landet och lägga mig i solen för att få lite färg på kroppen :) hörs! :)

Bild från när jag och älskling tog en tur i lilla grodan i helgen :)

 


Underbara dag ? :)

Det var ju inte så kval varmt ute idag när jag gick till tåget det var burrrrr... Idag blir det skolan ,då jobba med hästens kroppsdelar osv.. Igår var det oxå skola och då bar det vanliga lektioner jag och Alvina lämnade in projekt i företagande kändes skönt :) nu har jag bara två saker som ska göras i skolan sen känns det som om allt är klart :) efter skolan igår gick jag till gymmet där jag tränar för att min rygg Ska bli starkare och bättre. Underbart är det att få hoppas att ryggen äntligen ska bli bra så att jag kan bära saker och sova ordentligt som allt folk kan :)

Idag efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer blir troligen ett avsnitt av bb sen till Väderstad och hoppas man kan hitta på något med sin älskling :)

Igår var det tre år sen du lämnade oss Baliando! Värdens finaste underbaraste och bästa ponny! Jag älskar dig <3

 


Ett hjälp-inlägg

Då min älskade vän är extremt dålig på att blogga (enligt henne är hon inte aktiv men det ska vi försöka ändra på!) så tänkte jag hjälpa henne med ett inlägg samtidigt som jag gör lite "reklam" för min blogg som ni hittar här!

Jag har väl inte direkt något att skriva om just nu som ni läsare tycker är intressant. Ni får istället ett par fina bilder på min plutta och sedan får ni vänta på att Carro gör ett inlägg - någon gång i framtiden...





/ Ida Stark

Älskar vädret

Detta väder har man ju längtat efter! Sol och blå himmel underbart! (=




Bilder ifrån Montén

Var som sagt igår med Ida i stallet heladagen! måste säga att jag hade jätte kul, tog kort på vovvar, barn, hästarna och till sist när Ida red Monté på mantorpstravet så det kommer lite bilder ifrån montén för de andra bilderna ligger i idas dator tyvärr :P

Monté på mantorptravet

Var inne i skolan i morse och gjorde ett engelska prov, kan inte påstå att det gick så bra men får vara nöjd :P
Efter det åkte jag hem till pappa och solade lite och tog det lungt. Sedan vidare till Ida Johansson efter min kamera laddat klart :) blir lite fotto dag på massa barn som hälsade på och lite kort på vovvarna och hästarna :) nu sitter jag på travbanan i Mantorp och väntar på att man ska få se Ida rida monté :) kul dag!! :)

 


Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta!

Världens finaste/knäppaste/udda och underbaraste Hektor!
Förlåt mig!<3 Hoppas att du någongång kan bli min, Älskar dig!












Älskling! :)<3


RSS 2.0