sitter i skolan och tänker på att vinna xd haah

ahah, ne inte direkt titta inte på överskriften hihi ;)
aja, jag vill ha klubb mästerskap nu hihi ;) och ska inte göra samma fel i hoppningen som jag gjorde förra året haha ;) <3 aja, hihi, juste en rolig sak är att vi har fått en ny i våran klass :) aja, nu har vi typ pyssel haha :D
sen lunch och typ sen lektion sen sluta, sen fort som fan till väderstad sen åka med dion och nina till boxholm för att rida lektion hihi :) <3
puss!

Att du försvann har varit det svåraste i mitt liv!

en tid har gått, känns som en dag, att du inte längre finns kvar i verkligheten :/ fast på alla bilder står du som gjuten fast som allt skulle vara bra och inget hade hänt...
Fina ponny Finaste av de alla faktiskt även fast du var lite korkad och inte helt lätt gillade jag dig fast det kanske var därför vi passade så bra ihop? alla säger det iallafall så får la tro på dem :)!<3

(Kommando: Puss ifrån sidan)


DU ÄR GRYMT SAKNAD!

bilder på Fina MetalliQ <3

Här kommer lite bilder på Metalliq hihi :) tog bara ut några lite snabbt, men tycker endel är bra :)

Hopphopp


Skuttiliskutt :)


Charlotte och Metalliq


Fina Dressyr hästen :P


Galoppgalopp ^^ :D


Nina Och Metalliq
(detta får bli sista bilden, lägger upp mer i morgon kväll)



Ojoj! :O inte alls aktiv? xD haha

men det har inte hänt så mkt, det roligaste är la att det har kommit en ifrån usa osm har tittat på ninas hästar, sen att jag har ridit cattis :)<3 barbacka haha :O trodde jag skulle dö? XD sen har jag sovit hos bästa ida stark som jag har saknat så jävla mycket :( <3 träffade lydia oxå ;) har varit i Granforsen på fest, sen har jag kommit på att jag Värkligen gillar Metalliq och Karat! :)<3 två som jag inte vill vara utan! :)

haha juste idag när jag red metalliq var han helt underbar (bortsätt ifrån höger galoppen?) så red ut lite på fältet och där stod det 5 st rådjur och han brydde sig inte, och en sådan där stor sak på gärdet bredvid men han brydde sig inte ? : underbar häst!! :)<3 haha, juste jag tror att han trampade på en hare oxå haah xD :O för vi travade lite och helt plötsligt for han iväg och jag hör ett tjur och ser en springande hare bakom oss haah ;) aja, juste sen trodde jag att rådjuren skulle attackera oss :O för de tittade på oss och typ började gå och då blev jag rädd : haha xD
aja, nu så ska jag hoppa in i duschen för jag fryser som fan! :O höhö, och i morgon blir det mocka/följa med på träning hihi :D <3
puss!!!

lOVE!<3

BILDER!

vill bara säga så här: tar ju väldigt mkt bilder och många undrar om jag kan skicka på msn, e-post och så, men det har jag tyvärr inte tid med, så det är bättre om ni ger mig en CD-skiva så kan jag föra över bilderna där i stället ! :)




Saknar dig mitt lilla monster :(<3

Dm i Skogslotten dag 2 ;)

idag fick man lite sov morgon iallafall hihi :D vi åkte halv 9 och jag var i stallet kvart över 6 ch då fodrade jag sen så tog vu ut hästarna, och sen knoppade vi och gjorde i orning de hästarna som lotten skulle tävla sen pkte vi halv 9 :)
väl framme så tog vi det lungt hann äta frukost innan hon skulle rida idag haha ;) sen så fixade anna och Lotten ett lag med alexandra ;) skir nice ;) blev lite stressigt i 120 xd haha, för där red hon retina candy och sune, och sune och cany har samma träns och  det var inte så många emellan . men det gick bra ;) föst red hon sune, och Fan vad bra det gick!! :) Hon red jävligt bra och sune hoppade som en gud :) sen var det dax för candy :)  och hon rev tyvärr ett hinder tror jag, men super fin på alla andra hinder, verkligen SUPER fin! :)<3 sen innan omhoppningen så var det dax för unghästarna att hoppa banan, och den var riktigt svår, en 3 kombinaition (stavning?) och svåra svängar, tyvärr fick hon 12 fel, men hon  hoppar ju som en gud på lalla andra hinder, det var två räcken och sista hindret i 3 kombinaitionen hon rev tror jag. men hon var super fin annars! :) sen blev det om hoppning och dit kom hon med sune!! :) och in på banan och ut efter några sek, fyy fan den flygande köttbullen kan!! han var helt underbar och fan vad det gick!! :) haha, när hon kom i mål så hörde man bara alla skrek, och typ : fyy fan, taa den,ta den. helt ortoligt!! :) <3 hon vann ;) sund att hon inte hade sune i dm:et ;) Juste deras lag vann oxå : Aliansen mantorp / mjölby var namnet tror jag haha ;) de vann med 8 fel ;)

sen var det bara robbans tur :) hoppade jätte fint :) fast blev några pet i 130, men annars så var han super fin! och Grattis till de som vann, otroligt fina ritter :)

sen åkte vi hem glada och nöjda :) totalt 4 rossetter denna helg :) 3 blå/gula och en gul ;) när vi kom hem så mockade vi och strödde och gav hästarna met sen gick vi hem :)
när jag kom hem så satt jag mig här vid datorn lite och nu har jag varit ute och sprungit, :) skit skönt var det att komma ut och springa länge sen jag gjorde det :)
nu blir det käka sen sova, och i morgon är det praktik som gäller ;) sen blir det att lämna in mina jävla ridstövlar på sharpman, typiskt så gick dragkedjan sönder igår? :O ..


finaste Candy! <3

_
haha! långt inlägg såg jag .aja,
puss!!!



Tävling i Skogslotten ;)

Kom nyss hem :) har varit en helt underbar dag hihi :) och Charlotte vann sin klass i 1.15 :) grattis hihi ;) sen kom hon 3:a på Candy i 125  ;) duktigt duktigt :) nu håller jag bara tummarna för att det ska gå super i morgon ;) när vi kom hem så fick jag ett ryck och red Metaliq :) gick bra han var fin :D fast det var lite läskigt när de körde kross ;) annars var han underbar! :) nu ska jag äta sen sova.
i moegon blir det upp tidigt igen hihi :)
puss!

Charlotte och Candy :)



God dag :D

Först idag så var det skola, sovmorgon hihi :D<3 hade svenska B håller på med ett jävla reportage ;) sen blev det lunch skit gott ;D sen åkte vi till ånesta och hade praktiskt, tittade på hästens kropp och letade efter olika delar på hästen och så ;)
sen blev det tåget hem till lilla pissiga mjölby ;) var hemma en stund sen pkte jag till väderstad och red Metaliq :) red lite Dressur och han var riktigt fin idag faktiskt :D gick över lite bommar och han tyckte det var jobbigt att galoppera över dom lungt och fint för han ökade när bommen kom och tog mega skutt xD haha, aja, dktigt var han sen iallafall :)<3 sen skrittade jag chaplin :) pratade lite om i morgon medans Charlotte skrittade fram Candy ;) och Sigge och busken kan man få spader på ibland, de är inne på banan och busar som idioter, och hästarna blir lite rädda haah, aja ;)
sen hjälpte jag till att fylla hö påsar havre och lite saker för i morgon ska jag till norrköping på tävling ; tror det var Dm elelr nått hihi, kulkul :D  så blir att göra i ording hästar, ta kort och ha det kul :D hihi. vet inte hur dax jag kommer hem men tror det blir sent? ;)
åker halv 8 i morgon ;)
pusss!


Romeo II busar i hagen :)



Haha typ jätte söt hund :)


Gilar denna bild :) haha , sune trodde han var jätte duktig och kom tvåa, men så var det inte ;) det var robban som hade kommit 2:a ;)


Charlotte och Candy lakk (tror hon stavas så?)


Charlotte och Robban i 1.40 :)


ne nu får det vara nog med bilder för idag hihi, puss!


Haha, sluta nu!

ojoj! det var länge sen jag sa? :D haha, aja, händer inte så mkt i min värld har tagit hand om Finaste Show med i två veckor och han har varit underbar :D <3 en 4:åring hur jävla snäll som hälst!! ? :D <3 hihi, visst lite pigg men det hör till :D juste tränade på han för nina och det gick super :D han var bääst!trodde först han skulle ha lite svårt för galoppen, spec. vänster men han gjorde precis vad jag bad han om :D älskar hästen! :)<3
sen i helgen har jag följt md lotten på hopptävling i ånesta ;) riktigt kul :D  sen har jag jort det vanliga i veckorna ;D

skolan är seeeg och tråkig, och vi ska gör ett reportage? xD haha,  aja, nu ska jag till väderstad och rida :)
puss!!

Älskar DET
<3

RSS 2.0