Onsdag :)! || 54...

Idag så blev det att gå upp halv 8 :( fast lite roligt är det för jobbar ju kl 8 ;) så då blir man piggilin och först så släppte vi ut hästarna sen så började vi mocka sopa och strö sen så krattade vi utanför stallet och la in betfor /havre till hästarna och vi var rekord snabba idag haha :) klara kl. 10 var vi, så vi tog en tidig lunch och jag ska vara tillbaka kl 13.45 igen ;) då så kommer hovslagaren stefan och ska sko hästar sen så ska jag galoppträna retina :O haha, kommer vara helt död i benen :O tio varv galopp på hennes stora bana :O ;) aja får se om jag överlever :D
ikväll så blir det att rida bäästa karutten :D blir nog ett dressyr pass inne om jag inte är allt för trött i benen ;) hihi :D
Väntar nu på pappa som ska komma snart? så att vi kan äta någon gång haha :D
pussheej!
Saknar min ponnyplutt obeskrivligt mycket! :(<3

kort inlägg ;)

orkar inte blogga nu ;) men det var länge se jag gjorde det höhö, tänk fyller på måndag xD haha :D fan vad tiden går fort?
aja, i måndag s så jobbade jag hos nina :) riktigt kul, fick skritta fram/av hästar, mocka fodra och lite kulkul :)
idag så var jag och badade med camen och sofia och när vi var på väg till badet så låste min gas sig så jag kunde inte släppa gasen och stanna så när man inte gasade så gasade den av sig själv :O fyy fan vad läskgt xD ahah, trodde jag skulle dö typ ^^:O
aja, sen så bromsade jag som en idiot trodde moppen skulle sprängas för den varvade ju så mycket för att den gasade automatiskt . ja, pappa kom sen iallafall och vi åkte till badet, och ida kom och gjorde oss sälskap oxå :D kulkul :) <3 badade lite och solade, sen så åkte vi hem (jag åkte till ida) sen så kom pappa och hämtade mig där sen så åkte jag till stallet, och jag red karat med camen och jolly, vi red barbaka och badade med hästarna :) hihi, men det var inte kul alls idag!, karat var jätte dum tyckte jag, sket i mig totalt :O så brukar han inte göra? sen så tyckte han att det var läskigt idag xD ahah, aja, sen så åkte jag till terräng banan och tittade på dem som hoppade och nu är jag här :D hihi, och nu ska jag sova, puss!!
skulle inte ha klarat mig utan min fina Karat! <3

Fredag igen, 49 dagar sen.. :(

helt otroligit har inte orkat bloggat något och nu har en hel vecka gått.
har vatit riktigt fint väder tycker jag och man har la fått lite färg på ramarna skulle jag tro haha ;)
har ju varit ridläger ifrån mån till tor då har vi åkt och badat och då tog jag mitt första dopp :) gööt :D
har oxå ridit karat och det har gått bra han är frisk nu :) igår så testade jag bett löst på honom och det funkade skit bra :) provade oxå att rida ut på det och han lyssnar utmärkt :) idag så skulle jag ha ridit baggis men hon är halt så det blev inget.. :( aja, karat får vila idag ska bara upp till stallet och se så allt är ok med baggis och karat.
sen blir det vidare till elli med elle  :) <3 vi ska titta på film och lite sådant myss! :)
puss!
titta sötnosens tunga! <3

Bara för att allt är skit just nu!

Det var för 44 dagar sen vid den här tiden jag såg dig för sista gången.
Det var för 44 dagar sen du ringde till mig och det var den värsta sekunden i hela mitt liv
och jag kan aldrig glömma den.
Det hemska var att jag inte pysslade om dig den dagen för jag skulle skynda mig hem
Jag skulle ha ridit dig dagen efter, och jag sa att jag skulle pyssla om dig mer då...
FAN! saknar dig så jävla mycket killen, det går inte att beskriva i ord! :(
Dem sista orden till dig var iallafall: Jag älskar dig! och det sa jag varja gång jag lämnade dig och det är jag stolt över!


ÄLSKAR DIG FÖR ALLTID KILLEN!
min Bästa vän, mitt allt! <3
ILOVEYOU
ses snart!


det var ju med dig jag var lycklig!

Fredag :)

fredag idag = har inte bloggat sen i tisdags
Det har varit ridläger ifrån mån-tor i boxholm med 13 st ungar haha, ;) det har la varit kul :) fast ungarna hade väldigt mycket energi och pratade hela tiden xD ;)
idag så gick jag upp vid 7.00 för skulle vara hos nina kl.08.00
När jag kom dit så började vi med att ta ut hästarna mockade och sopade, sen städade vi sadelkammaren, sen så tog vi in två hästar och jag fick sktitta den  ena hästen i 20 min ung, sen så gick vi in i en hage och klättrade lite med dem :)
den stora hästen red jag höhö, skit gullig! <3
och nu är jag hemma och har ätit börjar kvart över 1 igen ;) hihi,
då vet jag inte riktigt vad som händer, de ska visa en häst vid 2 iallafall ;)
Ikväll så blir det boxholm och pyssla om karats och rida han.  :)
Puss!

Tisdag

Sovit hos ida sen i söndags ;) och de har en ny katt skit gullig ;) hihi <3
i måndags så var det första dagen på ridlägret :D och det var la "kul"  hihi :)
roliga små barn ;)
och idag så var det andra dagen på ridlägret ;)
igår så var det oxå tord-träning hade dreamer, gick skit bra i dressyren och lite i början av hoppningen men sen så blev han "trött" och ville inte hoppa och jag kunde inte ge den hjälp han behövde.. så det gick la inte så bra precis..
idag så red jag ut barbacka på karat :) och nathalie red Baggis och kicki och B-m gick med ;)
nu är jag hemma och ska snart ner och laga mat höhö :)
Puss!!

?? <3

Sommarlovet har börjat och det känns inte sant? känns som det är skolan på måndag fast jag vet att det inte är det. :) höhö
men solen har iallafall vågat visa sig nu ch det är bra :D <3 blå himmel och 20 grader ute och det gillar vi :)
gick nyss upp för att pappa kommer snart och hämtar mig och skjutsar mig till väderstad, för jag ska till stallet och rida lilla karat :D <3 blir skritta ut en sväng myys! <3

finaste Jondalar!<3


sen så drar jag till crossbanan där ida troligtvis är :D blir att vara där då för tror det är träningar/tävling eler nått? ingen aninag men aja :D hihi, sen vet jag inte vad som händer? ^^ det är sådant som märks ;) hihi,
puss heej!

37 dagar sen..


:'(

36 Dagar sen du lämnade mig!
36 Dagar sen jag fick ett samtal och trodde att livet var över
att jag inte skulle överleva att du skulle dra med mig jag hade hoppats på det.
fan vad jag saknar dig finaste! :( <3
Den finsate baliando! du var min bästa vän ..
Fan vad jag saknar dig min ponny! <3

Sommarlov idag! <3

Idag är det torsdag och det är skolavslutning idag :) Jiiipii! :D hihi <3
vi börjar kl. 10.00 så åker med 9 tåget till lkpg ;) sitter nu och väntar på att få gå xD :D har så jävla tråkigt håret ser någorlunda bra ut iallafall ;D höhö, aja, blääblää :)

igår så blev det at titta på frida när hon gick ut 9:an :) riktigt fint var det tyckte jag :D hihi, sen så blev det en sväng till stan och köpa en klänning som jag ska ha idag ;) fick oxå låna skor av frida :D Tack (a)
sen på kvällen blev det att åka till stallet :) tittade lkite på lektionerna och hläsade på finaste karat! <3

I tisdags så vaknade jag upp hos camen ;) åkte tåget till mjölby och tog moppen till camen ;D sen så åkte vi moppe till stallet :D hihi, kul :D i åt och sen så kom elle :D<3
vi gick ner till stallet och tog lite kort på tärnmin, sen så låg finaste karat ner så var tvungen att störa honnom :( öhöh, sorry ;) ihih, aja, kul dag !
Puss!

Vad skulle jag göra utan dig killen! :(<3



Skolavslutning idag :) hihi

Måndag

Blir ett kort inlägg just nu, orkar inte sitta här.. idag var det skolan  så jävla onödigt!! :O fyy blää! vi städade i bildsalen efter alla 3:or och sen så fick vi rast och i fick popcorn ;) höh, sooft sen vanns det inget att göra så nu sitter jag hemma och har trååk.. ikväl blir det stallet! :)
puss!

Fan vad jag saknar dig killen :( <3
du var den bästa den jag älskade det känns så jävla tomt utan dig killen :( .. snyft! <3<3
Syns snart Älsling!! <3<3




<3

Saknar dig oxå fina ästan du är så jävla saknad så in i helvete!! :( <3
hoppas du har det bra! <3 älskar dig..
för fin för att leva

:)<3

kom nyss hem ifrån "stallet" jag och elli har sovit hos B-m hela helgen ;) kulkul :D vi va hundvakt åt madicken och tog hand om katterna Flisan och felicia sen hennes ilskna kanin och söta hästen baggis ;)
kul var det höhö :D <3 sen idag så var det Clea round (stavning?) satt på banan hela dagen med susanne och höjde hinder och tog upp bommar om folk rev ;) höhö, sen så blev det att sova och äta och packa sakerna sen var det Baccus möte oxå ;) höhö, och jag har bränt mig i solen idag :O fyy fan..:( .. aja nu har jag duschat och ska snart sova :)
puss!

Kissen :)<3


inte hoppa i ringen? madicken tyckte det var roligare att hoppa på xD



Haha xD


Jolly och Gusten var de enda som ville komma in på lunchen i lördags, ;)
de är så gulliga de är som två plåster ;)


om det inte finns någon tillbringaretill saften så får man ha egna Idéer xD haha


lördagen blev det att äta gott ;)


Sommar väder ! :)<3

igår (onsdag) började jag kl. 09.00höhö, sen så slutade jag 09.30 åkte då till stan med Olivia :) köpte ett par Shorts ^^ sen hem och åkte till stallet och hämtade lite saker sen så blev det att åka till ida, kollade på henne här hon hoppade för william ;) sen sov jag hos henne :)
och idag så har jag  :)

först började kl. 09.00 och då red jag och alvina jag hade Picaso ;D höhö, duktig polle :D <3 men i slutet så ville jag och alvina byta hästar så att vi fick tästa att hoppa en annan häst :) och då fick jag Prestly och fan så kul han var!!½!! :O att jag inte ridit han tidigare? :O.. snyyft.. höh, aja :)
sen så åkte vi och åt i skolan, sen åkte vi vidare till Segorp där amanda i 2.an har praktik, hon visade oss runt lite, och det fanns urgulliga föl där!! :O :) hihi, sen efter en stund så fick vi se när det beteckte en hinskt och ett märr..
sen blev det att åka till berg och käka glass ;) hihi


Tisdag och bara 4 skoldagar kvar :)

om 4 skol dagar så är det sommarlov!! :O :) kan ni fatta det eller, fan vad fort tiden har gått.. :) och det gillas.. :D <33
idag i skolan så började det med matte och vi hade bara betygsprat så det var inte så jobbigt ;) sen på svenskan så tittade vi först på när de skulle spränga en airbag (sådan man har i ratten på en bil) haha :D det var kul ;) sen så gjorde jag klart min fackta uppsats om Welsh cob och lämnade in ;) blev riktigt bra tyckte jag :D
sen så var det lunch :D sen vid 12 så hade vi samhäll vi gick igenom betyg och tittade på film sen så slutade vi 20 över 1 :D och det GIIIIIILLLLAS!!! så nu är jag hemma och ska snart gå ner till stallionen för ska åka till stallet med susanne idag..
blir att ta det lungt ikväll för i morgon så har jag sov morgon ihih :D <33

Veckan:
Måndag: karaktär,idrott i 10 min ,engelska i 20 min
Tisdag: matte pratade betyg, Svenska skrev klart en uppgift, Samhäll pratade betyg och tittade på film.
Osdag: börjar 9 ska gå igenom nationella och fika på matten, sen har jag håltimma till 12 då ska vi prata betyg i svenskan sen slutar jag ;)
Torsdag: ridning i ånesta :D sista gången :( <3 hoppning ;D
fredag: titta på när jonna tar studenten :D



RSS 2.0