Efter fyra veckor utan dom!

Jaaaa! Snart kommer äntligen bästa ida och Lydia hem!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
 

Då Har man provat på Western sadel!

Nyss hemkommen ifrån Lenas hästar och en snabb vissit på donken..
Började med att vi tog in lenas söta häst viggo :) Borstade och kelade sen på med Western sadeln och tränset sen mot paddocken för att lena skulle rida lite. Han är bara 3 år iår så han rids inte så länge och inte så jätte utbildan men mycket lydig och snäll endå. när han väl vill stanna kvar i paddocken! Söt häst! :) Fick själv hoppa upp och skritta några varv och känna hur det var att sitta i en sådan sadel och måste erkänna att det var en helt okej sadel vad man satt skönt och vilket stöd man hade! :D Vill också ha en sådan :) hihi. Här kommer iallafall lite bilder på hästarna :)
 
 
 
 
 

mitt Bygge

Här är en bild på mitt lilla bygg med mina 6x9 or :)
kommer sitta finfint att ha de vid hatthyllan när man åker ner till falsterbo!
Det är en sida kvar på dem som ska sågas ut sen ska vi sätta ihop de och täckat med tyg så det blir snyggt sen klart :)
 

mot Lenas Pollar

Sitter här och väntar på Lena då vi ska åka till hennes små hestar. Har kameran med så kanske blir lite bilder sen :)
puss
 
Love him  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Sessan & Totte 27 juni

Igår Följde som sagt Jonna min kusin med Till Sessan & Totte och det ordet hon sa mäst var typ "Jävlar vad stor hon är" haha. lite smått rädd för hästar sådär men hon var så duktig så, hon vågade hålla i både sessan och Totte i stallet när jag skulle hämta godis men sen vart totte farlig när han rörde på sig :) hihi. såå söta!
 
Och totte tycker det är jätte skönt att bli kliad i skapet ( Eller hur man ska kalla det) Han lyfter på benet och ramlar nästan omkull men gud så skönt det är säger han :P
Sessan tycker fortfarande att det är mega skönt att bli borstad och komma in en stund så hon står med huvudet nere i marken och man ser hur hon nästan somnar :) Totte står även kvar i boxen nu när man borstar sessan Han blir lite orolig först men sen står han där inne helt lungt. och sessan tycker nog bara det är skönt att bli av med han lite :P
 
 
 
 

På BT

Idag gick jag upp vid kvart över 5! Tidigt... Men så är et när man slutat skolan och har ett sådant jobb. Idag var jag med Ida på Bt (Hon visade mig alla saker inför v.27 då jag ska ha allt själv. och vi städade samtidigt.)
Tror inte det kommer vara några problem att städa på bt rätt så lätt att komma ihåg vart man ska gå och så sen har jag en fusklapp som jag kan titta på hihih :)
 
så kom nyss hem igen och har precis ätit jodgubbar med mjölk :) nu¨vet jag inte vad som händer :)
Ikv blir det garaget och fixa i ordning mina lådor till 6x9 orna :D
 
 
 

Mot Sessan

Nu drar jag mig snart till ryckelsby för att Borsta lite på Sesan & Totte :) Kusin Jonna följer också med :P
 

Sessan & Totte 21 juni

Kommer ett lite försenat inlägg om då Jag var hos Totte & Sessan den 21juli. 
 
Började med att jag och mikkis åkte till Sharpman och tittade runt lite balnd alla saker och drömde oss bort. Sen följde hon med Till Sessan hon hade inget annat för sig och jag fick lite hjälp oxå in med de där två busarna :P Eller Sessan och Totte är ju inget problem att gå med men det värsta är ju att Uffe försöker följa med när manska ta in dem... 
 vi tog in dem iallafall och borstade båda hästarna och Sessan hon tyckte det var såå myysigt och skönt att stå och bli borstad så hon typ somnade. Totte den busen gick runt och bet ner lite grimmor så man fick hänga upp dem helatiden. Sen nosade han här och lite där. och slickade på alla saker typ haha. Är han bäbis eller ;)) 
Sen efter vi hade fixat och donat så tog vi ut hästarna igen och fyllde påvatten i hagen :) Elin var i stallet också och gjorde lite sällskap :) 
 
nu kommer lite bilder iallafall :)
 

9 Månader!

idag har älskling och jag 9 Månader :) hihi 
 
Älskar dig! 

PERFEKT LÖRDAG!

Lördagen blev en slapp dag efter en lång fredag :) vi gick upp vid 11 ung. gjorde inte alls för mycket. åkte hem till chrille på dagen och var där och kelade med katterna och tittade på tv:n. Blev sen en sväng till pizzan för lite flöt dagen efter fyllan. Sedan en sväng till pappa och skulle hämta lite saker men vi somnade sen och vaknade inte förens vid halv 5 :O... Då drog vi till chrille igen och satt där framför tv:n käkade lite tårta och jag kelade så klart med kissarna. :) Vid 22 ung så åkte vi en sväng in till mjölby tog ett raggarvarv och satt oss på donken för lite kvälsmat sedan tvätta bil och sen hem och titta på film med Anders :) Vi tittade på mirror mirror! Mycket bra. Vi snackade även med Dala och Jenny en stund tills det började regna :P 

 
Det var min lördag! hur vad din ?  :)
 
 
 
 
 
 

Midsommarafton!

Fredagen då det var midsommarafton var perfekt :) Började med på morgonen att vi åkte in till mjölby och handlade massa sallad och det vi skulle grilla på kvällen. Sedan åkte vi hem till pappa och åt lite midsommar middag :) Mumma. Blev då sill och potatis och kall skinka och gräddfil. mumma. Till efterrätt blev det glass jordgubbar och grädde. Jag hoppade sedan in i duschen och började fixa mig inför kvällen. Blev en svart klänning men halvaxel. och luggen uppsatt bakåt i en tofs :) Sen åkte vi hem till anders så han fick fixa i ordning sig och vidare till Windolfarna där allt skulle hålla till. :) Fixade lite och sen satte vi igång grillen och alla folk började komma och vi började grilla sen blev det en bra midsommar middag med mycket fint folk! Till efterrätt hade vi tårta mycket fint!
 
Frammåt 20.00 så började det komma ännu fler folkt och mot sena kvällen ja då var vi runt 50 pers minst skule jag tro svårt att veta exakt hur många vi var eftersom det var folk överallt. Men jag tycker själv att det blev en mycket lyckad midsommar fest.. :) 
 
Lite bilder ifrån kvällen
 
 
 
 

Jun. 21, 2012

Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tillgång till dator och Blogg.se Appen funkar inte :/

Syns dåligt men har en sovande stella i knät :)

Jobbet!

 
I Onsdags var jag och pratade om ett "jobb" som jag ska vara på v.27 eller lättare sagt jag ska vara timvikarie och fick rycka in v.27 och får kanske jobba lite då om de ringer in mig.  Ska då städa på Bt visst inte det roligaste att städa men man måste ju börja någon stans och jag får ju pengar iallafall :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Duktig wini

Idag så har jag hjälpt lilla maria och hennes mamma som inte kan så mycket saker om hästar. vi var på en tur i skogen och då pratade vi om lite bra saker att tänka på när man rider. som att när man sitter i sadeln ska man ha tårna uppåt,(lättare att förstå tårna uppåt än att säga hälarna neråt.) så att man inte kör upp hälarna och kan fastna i stigbygeln. Sen att man ska hålla tygeln med båda händerna. och andra bra saker att veta :) hon var jätte buktig, hennes första ponny kom i Lördags och det är Wini jag pratar om som ni har sätt i tidigare inlägg :) Idag Travade hon också hon tyckte det var mycket kul :) Blev en kort sväng idag. för att wini skulle få röra på sig lite ordentligt så tog jag två grimskaft och gjorde så det blev en longerlina och sen fick hon gå på lina i ung 10 min i båda varven och mycket galopp :) 
 
 
 
 
 

vilken Shock

blev helt paff när jag nu fick se att blogg.se har ändrat sig :P vi får se om det är till det bättre hållet :)

Viktigt Samtal

fick nyss ett viktigt samtal, Berättar mer i morgon :) Caio


15.40 Tisdag

Nu på förmiddagen har jag tagit lite kort på wini och tittat lite på tv :)

Kommer lite bilder här!









Just nu!

Vika massa tvätt som jag tvättat och få fint i rummet och fin musik till det :)


sitter här med Cp Katt!


Fina Wini

Här har vi den fina Ponnyn. Underbart snäll. Men är även pigg. Men hon gör allt hon kan för att sin ryttare på ryggen ska ha det bra! hon är lite tjok men det ska det nog bli ändring på :)
Söt ponny Som travar imot en när man kommer och ska hälsa på :)

Dagen Hitils

Nu på morgonen har jag inte gjort så mycket har legat i sängen och haft en söt vovve bredvid mig som har sovit :) Har sedan spelat lite Ice age Farm :) och tittat lite bloggar. vid 10.00 blev det en kort sväng ut med vovven och nu sitter jag här och bloggar lite :) Ska snart åka hemmåt och lägga i en maskin tvätt. Ska oxå försöka få upp lite bilder på Wini Marias nya ponny :)
Finaste Isbjörnen som jag vann idag :)
Det blåste Jävlar ute idag! :O

Kalas bra.

Förlåt för dålig bloggning :/ Gårdagen bestod av lite Jobb bärde massa möbler och skurade bort skit ur några boxar på väggarna :) sen hjälpte jag maria att rida hennes lilla ponny, Hon tog en barbacka tur i skogen, och jag gick bredvid. Men det började sen regna så blev en kort tur då vi blev rätt så blöta :) Kom hem vid halv 7 ung :) då tog jag en snabb dusch sedan vidare till mjölby med Mikki och handlade lite och snackade lite skit :) Trevligt trevligt :)
Sen när jag kom hem åt jagh upp mina älskade Nudlar som jag hade köppt mumma :) Åkte sedan vidare till Chrille & Sebbe där anders var, Vi fixade i ladan och så sen åkte jag och anders hem och såg på en film :) Bil film :D hihi
Läskigt att bära saker i denna trapp..
De blev ju skapligt mycket renare iallafall :)
Fina mikkis :)
Nudlar :)

Första gången på A6

Igår var jag och mamma och Shoppade på A6 :9 Eller lättare sagt det var jag som köpte massa saker :) Blev mest tröjjor och två halsband :) Vi åt också lunch och hade det almänt mysigt i Jönköping :) Taack Mamma! <3
Två tröjjor från bik bok
2 för 99 :-
En "kofta" + Linne ifrån Lindex 100 :- + 199 :-
Till stickad koffta ifrån JC 200 :-
Tub? Linne man kan ta bort axelbanden 100 :-
Tröjja H&M 99 :-
Tröjja carlings England 199 :-
Lite mer bilder ifrån dagen kommer lite senare :) puss

Sessan & Totte 14 Juni

Idag var jag hos sessan och totte två ggr :) första ggn var jag där och mockade och bytte vatten och tog mig mod att gå upp för den hämska stegen bara för att höra hö påsar åt lilla Sessan så hon inte skulle svälta ihjäl. Det var just då som Elsa kom in i stallet och räddade min dag, För hur skulle det gå med alla 20 höpåsar och klättra på stegen samtidigt? jo det hade sagt ''pang,kling,donk, Ajjjj!'' Så vi langade en påse efter en upp för trappan eller jag stog där uppe och hon gav mig alla påsar :) Då var problemet löst att komma upp jag var där upp det var mysigt. Problemet kommer sen när jag kastat ner alla höpåsar... hur fan ska jag ta mig ner. efter lite om och men så lyckades jag komma ner med darriga ben och ett bett i kinden. :) Jag LYCKADES!! :D

 

 



Sen var det bara att halma klart soppa och ställa i ordning höpåsarna :)
Gick sedan ut i hagen och knäppte lite bilder och kelade med sessan och gav henna lite äpplen och morötter och hade även en liten mysig srund med Uffe i gräset :)
Sedan åkte jag hem efter en halvtimme i hagen. vid halv 6 så åkte jag till stallet igen dock den här gången inte själv mamma följde med och ville se på lilla Totte :) Lena kom okcså till stallet så vi tog in hästarna, borstade och pysslade. tittade på Sonja som jagade flugorna medans Totte försiktigt funderade på om han skulle våga sig fram till sonja som sprang runt :) Sen tog vi ut dem igen och Sessan fick en morot och eminette lika så :)
Sen åkte vi hem. Nu får vi se vad totte hittar på nästa dag! :)

Puss för mig nu kommer lite bilder!

















Totte tycker mamma Sessan är skit tråkig som inte vill leka.




Så skönt att bli kliad på baken tycker Totte


Haha Sessan söt jag bara mupp :)















Sessan sa ja tack till sista mototen :)




Min fina vän

såg nyss när jag skulle göra ett inlägg att det var något som inte stämmde eller lättare sagt det var Ida som hade bloggat lite och skrivit några fina ord på mig blogg! Gud vad jag saknar dig och älskar dig Bästa vän! Om två veckor komer du hem då står jag och dina hästar och hälsar dig välkommen hem! <3

Vackra du!


Min trygghet

Saknar dig min bästa vän och syster! Snart har halva tiden gått, så om lite mer än två veckor ses vi igen! Älskar dig, och tack för att du hjälper mig och mamma med mina små bäbisar! Det gör att jag känner mig lugn och trygg här nere!

Som sagt, älskar dig !


Fina Tjejen!


Upp o hoppa

Ne nu ska jag göra något vettigt av mitt liv :) Ska klä på mig kläder och sen ta lilla pärlan till Sessan och totte och mysa lite med de :)

Saknar Spannien !





diavolo





jj

Ny Heeder

Ska innom kort försöka få en ny heeder om datorn är på min sida :)



Carmenzita <3

Kommer sakna dig tjejen ha det bäst nu fina du! :) Vi alla älskar dig! <3
2012 - 06 - 13 Vila i frid!











Älskar dig fina Cita!

Lilla kameran fick följa med idag

Senare på kvällen efter jag hade varit i mjölby och lämnat in mitt objektiv (långa) så åkte jag till Boxholms terrängbana för att titta när några red lite :) Tog även med mig lilla kameran som då inte nådde så långt eftersom jag lämnade in objektivet. så det blev att Springa mellan varje hinder för att få ett bra kort hahha ;)
Åkte sedan vidare till Ridskolan och red lektion på Royal :) Idag var han mycket piggare ifrån början. Lite spänd ibland och lite jobbig men annars super buktig vi hade programridning så det blev för mig en timme innan att lära in L:b1 och det gick hyffsat bra haha ;) gjorde några missar och så men efterom det var länge sen jag red odentligt och bara ridit på Ropyal 3 ggr så tyckte jag det gick helt ok :)

Totte kommer också bli en stor häst

Igår åkte jag till Sessan och Totte vid halv 12 ung. Mockade ur boxen för den var en enda röra och strödde på massa ny och mysig halm :) Fick sedan hjälp av Ellen att ta in Sessan och Totte då hennes för Uffe gärna vill följa med in :P Så tack så mkt :)
Sen stod jag ett tag och borstade på Sessan och lilla totte :) Totte han nu blivit lite nyfiken så han går runt i stallet och nosar och tittar på allt. Sessan har blickarna på honom men hon står snällt kvar och tycker det är hur mysigt som hällst att bli borstad på :) dock tycker hon att flugorna är ganska iriterande och vill klia sig hela tiden och om hon inte når så får man klia åt henne och det tycker hon är så himla skönt! :) Sen efter jag har borstat både totte och Sessan så fick de gå in i boxen och vila sig lite och få lite hö :) Totte gick och la sig ung direkt när han kom in i boxen :) Ne nu kommer lite bilder :)

De växer fruktansvärt fort!

Igår var jag hos Totte och Sessan på kvällen och hjälpte Lena lite :)
Tog först lite kort i hagen som ni ser här nedan. Sen tog vi in de och började borsta och pyssla lite med dom. Sessan var en lerhög men hon stod snällt stilla när man borstade henne och nästan sov hon tyckte det var jätte skönt :) Totte var oxå super duktig han står oxå still när man borstar på honnom känner på benen och så duktigt föl! 

Haha Busiga totte :)

Mer bilder kommer senare

Nu kommer lite fler bilder ifrån gårdagen, Även påUffe & Eminette :)

Finaste Totte

Har idag vatit hos Totte & Sessan även Elle var där och gjorde sällskap och hjälpte till :)
Blev att borsta massa på sessan som är en stor dammboll :O sen borsta på lilla Totte och lyfte sen hans ben två ggr och han stod snällt stilla kvar och var jätte duktig då fick han belöningen att bli kliad på rumpan som han tycker är så skönt så han vrider och vänder på sig så att han knappt håller balansen. Underbara djur! :)
Sötaste Sessan använder Totte att klia sig på :)

Första besöket utan Ida

Torsdagens & Fredagens bilder på Idas Fina djur!
Bilder ifrån idag söndag :)






















Skitig häst jo men visst :) <3



Trodde inte att det skulle kännas såhär!

Just nu sitter min bästa bästa finaste Ida Maria stark & lydia laudon i bilen på väg till flygplatsen för att åka till Ungern och vara borta i fyra jävla hela veckor!! Måste säga jag trodde inte att jag skulle känna så här men det känns fan hemskt, .. Kommer saknar er!! <3

 


RSS 2.0