har inte bloggat på länge! :O

hmm, nu är det så att det var väldigt länge sen jag bloggade? :O fyy på dig carro! :O aja ;) vi förjar la med att i fredags så var det sista dagen på mantorptraven :) kul men tråkigt.. :( .. haha, vi hade typ en täling på eftermiddagen jag och camen hade hästen (P-G) han heter Vius men kallas P-G och elle och Alvina hade manda ;) och manda var pigg och bra, så alvina vann och elle kom tvåa ^^ sen så våran häst P-G var inte jtte slö men han hade inte pigg skritt så det ar det vi förlorade på, men jag kom 3:a och Camen 4:a :) hihi  men vi älskar P-G endå!! :D <3



sen så fick vi lite papper och så sen åkte vi till stationen i mantorp och tog tåget till mjölby sen åkte vi till boxholm :) vi hade hoppning och vi valde poänghoppning :) och jag blev super glad för att jag fick ha dreamer !! :) <3 vi hade höjdhoppning på slutet och jag hoppade 1.25 på honom : han var super duktig!! Älskar dig killen! <3 :)
sen åkte jag med susanne och elle till mjölby :) sen hämtade pappa oss på donken sen skjutsade vi hem elle sen åkte pappa och jag hem :)

Lördagen var en heldag i stallet  :) hade stalljouren med Ellen :) vi var riktigt duktiga tyckte jag det gick fort :D sen så hjälpte jag till på mulleridningen, det blev mycket barn tyckte jag :) och det var sista gången på mulleridningen ;)
men aja, sen så blev det att putsa karats sadel och träns medans elli putsade sina saker :)
hjälpte sen henne med att putsa hennes ena träns ;) sen så tog jag lite kort på hästarna när de kom in ifrån hagen :D

Ida kom sen för hon skulle hoppa Baggis, ;) och det gick faktiskt bra för henne :)
sen så red elli då oxå ;) och tog sen kort på elle när hon hoppade Marsielle (stavning?)
sen så vid 7 så hade jag och elle kvällsstallet ;) och hennes mamma följde med oxå ;)
så det gick fort :) sen så red jag karat barbacka lite :) han var riktigt rolig! :)

Söndagen: Idag så ar det lokal dressyr tävling för ponny i stallet ;) och tog såklart kort :D haha, Grattis till ni som blev plaserade!! :)
vid halv 1 så var jag tvungen at åka för att jag pappa, anna frida och jonna skulle åka till hästhålmen och käka :) vi åt på ett riktigt fint ställe :) det blev Whinersnitzel(stavning?) gott!
sen så åkte jag till cattis och red en sväng i skogen på henne :) och det gick riktigt bra haha :D hon är ju så pigg! xD :O hihi pusspåhenne! <3

Åkte sen till boxholm för att rida karat men klockan var typ 9 så borstade han bara lite för orkae inte rida, men sen när jag skulle lägga tillbaka borstarna så såg jag att Ulvang la sig ner, och det är inte normalt när de precis har fått mat, så jag stod och tittade lite på han sen så försökte jag göra så han reste sig upp, sen så började han gräva massa i boxen och snutta runt och sparka sig mot magen, och la sig ner igen, så jag trodde det kunde vara någon form av kolik så jag messade till bm så fick hon komma ut sen så gick vi med han i typ 40 min, sen så blev han bättre , han sket sen ,och ble piggare, så det var inte så jätte farligt som tur va! :)

och idag så är det måndag och jag tycker det här börjar bli lite långtråkigt iallafall för er som ska läsa xD :)
men idag så var det skola hade först karaktär och skulle redovisa om min häst ras och det gick skit ! :O haha, men aja, sen så var det idrott i hade bränboll han inte spela så länge, men endå ;)  
sen Lunch sen engelska men engelska hade vi typ bara i 20 min :) och nu så är jag hemma och har nu skrivit ett skit tråkigt inlägg ;D .
idag blir det stallet och titta på tordträningarna
och jag håller tummarna för att det går bra för scream ;)
puss!

bilder ifrån travbanan ;)

Nu kommer de bilder från mantorps trav, det kommer kolla lite olika bilder här ifrån :) hihi,

Nogger!<3


Elle hämtar Manda i hagen :)


Camen och jag körde Virus (P-G) på förmidagen, vi hade typ dressyrkörning,
man skulle åka slalom och åka mellan och på en plankor hihi ;) kul men lite krångligt :D


elle och Alvina körde Manda på förmiddagen ;)


bästa klassen hihi :)<3



Camen på tävlingen ;) hon kom 4:a med P-G :D <3


Jag körde också P-G på tävlingen och kom 3.a ;D hihi :) <3


Jag och P-G :)<3


Carro gillade p-g hihi :D <3


Elle och Manda och hon kom 2:a ;)


alvina körde också Manda och kom 1:a hihi :)


söötaste bäästa P-G! <3


höhö :) <3


camen och P-G hihi <3


nu blir det inte med bilder hiih..
puss!



Torsdag och dag på travbanan i mantorp :)

Heej igen :)
idag så blev det att ta 7.28 tåget till mantorp för att vi skulle till mantorp trav :D
trodde faktiskt inte att det skulle vara så kul som det var hih :) när vi kom till stationen i mantorp så hämtade cissi upp oss :) och när vi kom fram till sraet så började vi gå igenom saker, sen gå mockade vi fyllde på vatten och gjorde hö kassar åt hästarna, sen så gick vi ut och hämtade lite hästar ;) hih, jag fick bääste nougat :D hih  <3

Lottas Nougat hihi ;D


sen så blev det att borst,sela och ut och köra med de små ponnysarna i skogen hih, kul men lite läskigt i början ;Dsen så efter vi hade kört de små hästarna så blev det att göra i ordning dem och ställa in dem  hhöö sen så åt vi lunch :)

Längst bak: Carro &nougat, Alvina&ponny, Camen&Manda, Elle&maria&?


När vi hade ätit så gick vi till Citty gross hihi ;D och på vägen dit så träffade vi kicki och Bm ;) för att det var på ATG kliniken med baggis ;) pratade lite med dem sen så blev det att forstätta gå till citty gross/travshopen ;)
 
höhö :D ;)



sen efter lunch så hade vi lite genomgång om tävlingssaker ;) haha jaa det ar lite komiskt ;)
sen så skulle vi köra de stora hästarna på den riktiga banan ;) ihih, coolt säger jag bara! Shhhit vilken jävlA känsla det är skit gryymt hihi :) först så körde vi två varv lungt typ, sen fyp lite fort på sluten haha ;D kul :D
och jag fick bajs på mig haha ;D aja, nu så blir det att åka till stallet i boxholm och ha teori hiih :) <3
Puss!

elle i första vagnen med maria och hästen ville?
camen och cissi vagnen bakom och hästen:  något? ?



Lngst bak: jag och maria och Ville? sen Alvina och cissi och deras häst något?





Onsdag!

Idag så var det skolan som vanligt ;) sen så blev set stallet och rida karat :) <3 han är nu frisk tror jag han känndes bra när jag red i ridhuset iallafall ;) höhö :D <3
sen så ryckte jag karats man ;) höhö, elli hjälpe till lite medans jag gjorde hennes kassar/burkar.;)
höhö, sen så icl vi ut och betade Pille och Karat ;) sen så gick i tulle-rundan med pille ihhi ;) kulkul :D

och nu är jag hemma och har lagat lax med potatis med mamma och rabarberpaj hih ;)
och nu så jag sovit i doffa haha och ska nu soa hihi :D
puss! 

Bilder från promenden kommer i morgon.


soova!

När jag kom till stallet så tog elle ut och longerade karat. han visade idag inget på vänster :O ? det gjorde han igår, men aja, jag tog in han och kylde hoven/kotan i 20 min, sen så efter lektionerna så skulle sus böja och känna om det var någon vrickning men det var det inte. sen  när hon tog med visitertången (stavinng?) så började hon i höger fram, och visst han ryckte till hela tiden, så svåt och känna vart han hade ont, så hon tästade på det fram benet som han inte visade någon hälta i och när hon klämde med tången då så visade han mer en vad han hade gjort med andra hoven, så han hade nog lite ont där.. :( snyyft..

Shogge är tokig ;) (mörk bild)


sen så blev det att göra stallet med camen och elle. mockat och soppat hade jag och elle gjort innan camen kom ;) men sen när camen hade kommit och när klockan blev 19.00 så började vi att fodra kvälls burkarna och kvälls höt. till ridskolehästarna och privat stallet.  tittade sen lite på nina-Fox träningarna sen så fick jag skjuts av henne hem :)

Phelini(stavning?)
 is busig in the hage ;) (dålig bild)


bus i hagen ^^


och nu så ska jag typ soova hihi :)
puss!

                                                                                                     Min fina prins är borta! :( <3


Måndag igen ;)

hinner tyvärr inte blogg så mycket nu för ska springa ner till tåget som går till boxholm ;) sen så liftar jag med stefan och kicki och dem till stallet hihi :D <3
blir att typ titta på lektionerna idag och bara ta det lugnt :D hihi sen blir det att titta på nina träningarna på kvällen ;)
får se om jag sover hospappa elelr inte ;) men i morgon så är det studiegad och det är ett STORT + :D hih, aja, måste fan ta tag och öva på samhällen :(.. suuck!
aja, nu ska jag äta sen springa till stationen, hihi,
vi får se om jag bloggar ikväll inte säkert..


Älskar baloo! :) <3
You are the sun, stars and the moon! <3

heejdå :) pusssss!

Söndag dressyr tävling ^^

Idag så var det Dressyr tävling i box ^^
Stod i kiosken typ hela dagen, med först Annika sen så kom Nathalie och lite annat folk och hjälpte till hihi, :) <3 sen så blev det uteritt över vägen med camen och elle ;) vi skulle rida den lilla rundan, och när vi skulle rida hem så trampade karat på någon sten eller nått och han kanske har fått en hovböld! :(<3 han är öm i hovarna inte bra,inte bra!! .. så fick gå hem med karat från typ löningen så det blev typ bara skritt för oss idag ;) vi hade typ bara tagit någon galopp och lite trav innan han fick ont.. sen när vi kom till stallet så kylde jag karats hov i 20 min ung höhö, sen så borstade jag han och stälde in han i sin box,och sen så åkte jag hem ^^ nu sitter jag här och tråååkar hih, har precis ätit och ska snart hoppa in i Duschen :) sen blir det sängen och soova höhö ska försöka at sova i 8 timmar inatt iallafall ;)  hihi puss heej!   

Jag har alltid otur med hästarna jag rider!! :O
Allt blir bara fel hela tiden, fattar inte vad
jag har gjort för att förtjäna detta!! :(





Saknar fan min underaraste bästa vän ! <3




Lördag snart sommar hihi :)<3

Blev stallet vid 10 idag ;) jag och elle började att mocka åt baggis och göra kassarna och burkarna åt henne när i kom sen så hjäpte vi att leda hästar på mulle.. haha, kul kul :)♥ (fast lite jobbigt) sen så blev det att gå och ta lite kort på hästarna i hagen hih ,sen ville jag och elle åka till Sharpman ör att köpa flugmedel så mamm...a hämtade oss i stallet hiih, köpte flugmedel, hästsalva och häst godis (a) sen tillbaka i stallet så blev det uteritt med bästa elle och ida! ♥ red över 32:an och idag hade vi iallafall tur med vädret haha ;)sen på kvällen vidare till nathalie med folk!
puss!

Det är tur att jag har dig killen! <3 massa kjjjamar :)



Gusten och jag! <3 älskar den guliga hästen!



Trisse hihi <3


Det fick bli sista bilden för r så jävla trött och ska upp kl 9 i morgon, dressyr tävling i stallet hihi ;)
puss igen! <3  

Saknar finaste baloo :(<3


Älskar baloo! :) <3bild av jeffe




Fan vad jag saknar spanien! :( <3

Fan vad jag saknar spanien asså, shhit, vill verkligen tillbaka och träffa Catarina och alla hästarna.. :(
Det känns inte värkligt att man har varit utomlands tänk att vi har varit där fan vad kul det var! :) <3

Tenor (mobil bild)


saknar <3


spanien! <3


Golden hingsten ( mobil bild)



Stallet och de underbara hästarna!

<3  nu blir det stallet i boxholm :) ihih pus
ha det bäst!!

Torsdag/fredag!

höhö, orkade inte blogga igår, så bliggar lite idag om vad som hände igår ;D blev först att rida ulla i ånesta hihi, aja, ingen kommenter om den ritten.. :( <3 hade sen lunch sen prov i hästkundskap på 100p höh, kommer inte ens åfå 50 :O bläää!!! ..



sen blev det hem och byta om och åka till stallet i boxholm och ha hoppning :) jag började först att rida cattis och ida hade dreamer för skulle ha hoppat cattis men ida gillade inte dreamer så hon fegade ut och vi bytte haha ;D
föresten vi hae poenghoppning ;) jag vann ju inte precis men dreamer var suuper! <3 hoppade 105 på höjdhoppningen med honom ;) hihi, duuktig hääst!! <3
sen ble det att titta på när elle red dreamer i sista lektionen iställer för mille, sen så åkte jag och elle hem till lilla äckliga mjölby. hiih..


Idag så ar det nationellt prov i matte, den sista delen, och det gick la inte så jätte bra precis men kunde gått sämmre hihi ;) sen så hade vi inga lektioner efter det så jag camen och elle åkte till mjölby och gick och käkade på daves hihi, fan såå gööt det var :D sen så vid halv 1 så kom pappa och hämtade oss i mjölby för att skjutsa oss till stallet ;D när vi var i stallet så började jag och elle mocka fylla på höt och fylla burkarna åt Baggis för har hand om henne idag och i morgon ;) sen vid 3 när hästarna hade kommit in och vi hade borstat så red vi ut över vägen och det var skit fint väder typ 25 grader :) men när vi hade ridit hlvägs så började det Vräka ner regn :O haha, fyy fan vad blöta vi var och fan vad ont det gjorde när det regnade,o ch det skulle ju så klart börja åska oxå! fyy fan åska gilar vi inte och när vi nästan var i stallet (vi var typ högst punkten) så såg vi världens jävla blix!! :O och mullret precis efter och åskan var över oss.. fyy blää! .. aja, vi försökte oss att skynda oss till stallet. men aja, uteritten i sej var annars riktigt kul :D höhö, sen så hade vi Teori i tömkörning kul men läskigt haha ;D
nu blir det sängen,


massa med regn :I

Puss good natt carro trött !

långritt med bästa <3

Åkte till stallet vid halv 4 ung :) hämtade elle och camen på vägen dit hihi ;) när vi kom till stallet så började vi att borsta på hästarna :) hihi, vi red sen en sväng över 32:an :D kuull!! :) ihih, vi tog lilla rundan med mycket skritt och prat men oxå galopp och lite trav ihih :D kul väldigt kul xD haha, och på vägen tillbaka, så töntar jag min och säger : bää till alla fåren sen så säger camen helt plötsligt : bil 8 jag trodde hon sa bäää)  och då säger jag: bäää, så säger camen : bill(fast så det låter bääit xD) och jag ba: bääää. och då sa camen: men hallå det kommer en bil, och jag trodde jag skulle dö av garv jag fattade ju inte att det var det ho nmenade haha ;D jaja, ingen av oss är normala hih :D
aja, sen så blev det lite roligt igen haha, "vill ni komma på efterfest sen eller?" "vi går i samma klass" hahahaahah!! haha, jaa vi ska kanske inte gå inte på detaljer men kul var det iallafall, trodde jag skulle dö xD haha ..
sen hemma i stallet igen efter ung 2 timmar så var jag trött, + minaandra bästa kompisar oxå tror jag hihi ;D kul uteritt ihih :D <3
bilder kommer:

Innan uteritten


jolly och karats <3


camen&jolly nere vid vattnet :)
doppa hela huvudet är nästa?


jag vågade inte gå ner dit så red lite dressyr på gräset där uppe xD haha


Tärnmin tyckte det var läskigt ;)


går hem sista biten efter uteritten ;)<3


det här får bli sita bilden hiih :)
<3 älskar dig det är du som gör min dag så  bra nu <3



Puss!

...

:'( <3


Onsdag

idag så blev det att vara hemme ifrån skolan, mådde inte helt jätte bra.. :( så det blir att plugga till massa prov . blää, höhö, men aja, sen så får vi la se vad som händer pussheej! skriver med ikväll :)


Tärnmin får stå för bilden nu hihi <3
tänk att han var min första favorit häst :) hihi

tisdag

höhö, idag så har man sovit ut :) hihi <3gööt ;d sen så gjorde jag läxorna :O... :( trååk, men aja, sen så åkte jag uss till mjölby, sen blev det stallet och rida ut på Baggis med elle och fille hiih, gick skit bra till en början för sen så var jag först i galoppen och då slängde hon sig xD haha såg tre träd komma närmare och närmare men de försvann sen igen xD haha trodde jag skulle ramla av haha xD fan vad kul xD hahahaha! aja, skit samma hihi ;)
sen så ble det att titta på lektionerna ;) och nu så är jag hemma :D imorgon så blir det stallet, ska rida finaste karat! hihi :D <3<3


Puss!



Saknar bästa! :(<3<3

min älskling jag vill ha dig tillbaka! <3

You Crushed my heart
you took my love
you took my everything
My prince have left me
and it´s your fault.
I will always love you my angel, my angel whitout wings my everything.
you are the missing part of me.
I can hear you come back to the life
But i now it´s not true because you
left me a friday might in may.
it was the hardest thing for me to realize that you never come back.
I will always love you my angel, my angel whitout wings my everything.
you are the missing part of me.
But i had to move forwards
but you always have a place in my heart,
Loved And never forgotten!
/ Caroline lyngstad!

Måndag

Igår så blev det en lugn dag hihi ;) först sov jag till 8.40 typ ;) sen så åkte jag till idas skola hihi, skulle ta kort på dem när de tog de där skämtkorten ;) 
sen så stannaade jag kvar och var med på deras lektioner ;) 
sen så blev det stallet :) fick rida SÖÖTA lilla Show me! :) ♥ red ut med elle som hade fille :) hihi, sen så blev det att åka med lydia och de till terräng banan :) sen till stallet igen och titta på elle när hon hoppade för tord ;) gick super för henne hihi, puss!
Här kommer lite bilder hihi ;)
Heat Wave "Valle"
Elli&Fille<3      Carro&Karat<3
Karats! <3
ida maria stark! <3<3
nu får det räcka för idag ihih,, pusss!

söndag/tävling

Varit på dressyr tävling med idag idag i heda :) hihi, gick faktiskt riktigt bra för henne!! :) hihi <3 hon kom 3:a i en klass :D duktigs de är! <3 höhö, sen så efter det så åkte jag till stallet red karat barbcka i typ 30 min på banan och elle red oxå där sen så skrittade vu ut en väng hiih, myys! :) <3
nu är man hos ida och ska sova här höhö ;D
Och i morgon så åker lilla elli cypern :( snyft kommer sakna den muppen.. <3
puss!


ida tävlar hiih :) <3




Karat ville hem höhö :O ;) <3

Lördag/ heldag i stallet! <3

Dagen: gick upp vid halv 6 och åkte till stallet för hade stalljouren hihi, kulkul :) så idag så har man gjort stallsysslor, Tagit kort på hästarna i hagen sen ridit ut hihi :) och fikat har jag gjort med elle efter vi hade ridit ut :) 
Elle och jag red över vägen :) <3 riktigt varmt och härligt, elle hade Baggis och jag Karat hihi :) det var kul och hästarna tyckte det var super kul :) <3 carro: en ORRRM!! Elle: vart va? hjälp!! :O (skriker) carro: du rider NÄSTAN ÖVER DEN AKTTAA! . haha fan vad kul, juste det var varmt så vi tog av oss tröjjorna och när vi skulle hämta dem så trodde vi att de var borta XD men det var de inte haha ;) kul uteritt hihi :) <3 hahahahah  :) kul dag, sen efter vi ridit så tog vi våran fika då hihi ;) och Cp katten var typ konstig xD haha, jag gav han en gulle, och han typ rullade över denl och han dreglade som en igiot xD haha vi hött på att skratta ihjäl oss xD haha, blää xD haha, ;) aja, kul dag (ingen) hihi :) måste göras om!! :) hihi nu så har jag kommmit hem och har duschat och blir att ta och åka till ida nu för ska sova hos henne för i morgon så är det dressyr tävling hihi :)
Puss!
Bilder:
Sööta jolly! <3
Manne in the luften höhö ;)
Ulvang tyckte vi var farliga Xd haha, och det här blir sista bilden ! puss!

fredag

Kort inlägg!
Idag så var det en ledig dag igen hihi, och det gillas!! :) ♥ vaknade vid 10 åkte då till mjölby, ;) sen så tog jag ut pengar för skulle köpa idas kamera hihi, såå nu har jag en bra kamera :D hih, carro lite gladare iallafall :) 
sen följde jag med elle när hon skulle rida Thiwas :) tog såklart kort hihi :D ♥ 
sen i stalelt så red jag karat !! gick bra! :) sen putsade jag och elle och nu är jag hemma!
och nu ska jag sova för ska upp TIDIGT i morgon för jag har stalljuren hihi ;)
Puss!
Bilder:
Elle och thiwas på terräng banan ;)
trappan på terräng banan ;)
Kajsa-Stina! <3
Karat!<3

torsdag

Här kommer lite bilder ifrå att jag hoppade Dreamer idag hiih, det gick la så där att hoppa :) höh, eftergiften var bättre idag tyckte jag, och det blev endel fina kort oxå! :) hihi <3
konsentrerad? xD
Bara för att han är så jävla söt!! men aja nu blir det inte mer bilder för jag är tröt och borde sova? :O fast borde igentligen skriva lyriska texter för att bli av med det, fast det orkar jag inte.. :O . .
pusss!!

onsgad/torsdag!

Idag så blev det att gå pp vid 9 :( :O haah vi skulle åka till framor kl10 för och fika och lite för att hon fyller i morgon hihi, grattis :D <3
så sitter vi hennes dator nu och har fikat gott :) hihi vid 3 så blir det att åka till stallet och hoppa dreamer med elle som ska hoppa Marseille höhö, ida förljer med och tar kort hihi höhö, bilder kommer kanske hhö.
puss!


nationella provet i matte igår gick la inte super bra men inte dåligt heller höhö, aja skit samma,
åkte sen till stallet :) red lektion på finaste dreamer! :) <3 vi hade typ markarbete.. gick faktiskt bra.hihi sen så blev det hem till pappa och tittade på avatar fast tittade inte på hela för var så trött så somnade xD hihi


puss!!

<33
You are gone! :( <3 Imissyou my friend! :( <3


tisdag

Idag så var det tråk skolan.. :( uscch! .. blää.. höhö, men ajj ;D det gick gå endå,, hatar skolan vill ha sommarlov!! :) <3<3
åkte sen direkt till stallet klarade grönt kort saken hihi ;D
sen så blev det att rida lektion på finaste karat hihi :) han vR BÄÄST!! :) <33 saknat den plutten ..

Villa att du ska komma tillbaka ! känns konsigt när du inte finns i min närhet, ingen att hälsa på i stallet längre! :( Snyyft.. :( Älskade dig verkligen! <3<3 kommer aldrig älska någon så mycket som jag älksde dig.

Nationella prov i matte i morgon? :O fyy faan! blää
pussheej!

För  att jag saknar min bebis som har åkt på bete! :(
(kom hem nu = kom tillbacka)


Måndag ledig hihi <3

höhö, idag så var vi lediga för att våran lärare är hemma och tar hand om hennes sjuka barn..
så idag så vaknade jag först vid 7 men somnade om till typ 10 ;D höhö då gick jag upp satt mig vid datorn och typ kollade runt lite försökte göra en film på älsklingen men det typ funkade inte och spara :O .. så jag blev sur/ledsen haha

aja, åkte sen till stallet klockan 3 typ, tomt i stallet.. :( <3 saknar dig killen!
sen frågade kicki mig om jag ville rida Show me och det ville jag hihi :) <3
red ut och det gick la så där xD haha, han är snäll och pigg.. :O för pigg haha ;D men aja, det gick,
bytte galopp gjorde han oxå ;) gullegrisen är duktig, aha, jobbigt när han blir så pigg och bara springer inte bra men han lugnade typ ner sig när man sa åt han att ta det lungt så han lyssnar rät så bra hihi,

efter jag ridit så tittade vi lite på nina träningarna ^^:D sen så fodrade vi kraften och tittade sen på ida och elli när de red sennär de ridit klart så fodrade vi resten hihi ;)

och nu så är jag hemma och ska la snart sova? eller ? aja det är sådant som märks..
kommer kanske lite bilder nu om ni har tur.. 

 Miss you! <3


R.I.P :( <3


älskligen <3 R.I.P


Jag och Shogge <3
(bild från idag)


konstig häst
(bild från idag)


cr i boxholm ;)

Idag så blev det att vara med och hjälpa till på tävlingen i boxholm hihi, kul, fast jobbigt med så mycket folk..:( aja, dagen har varit "bra" kunde varit bättre! det gick riktigt bra för alla idag hihi, ingen avramling idag ;)
höhö, har oxå fått choklad av elles föräldrar skit gullit ! :) <3

Känns fortfarande overkligt att du inte finns! :( <3 älakar dig föralltid!


Bääästa! <3


ska man äta upp borsten ?


Bästa vän! <3


sista bilden tillsammans på mig och baloo! <3 
 

ponnybus <3


plutten! <33


försöker lära han hoven ;) men trög som han var så fattade han inte ;D


Mantorp 2009<3


julen 2009 <3


första mötet efter spanien 2010 <3


första pussen sen spanien! han var jobbig den gången klängde som
en jävla hund. ille pussas hela tiden.. höhö pusspådig!


tvångspuss! hihi
det får bli sista bilden för idag!
ÄLSKAR DIG SOM FAN!
vet att du kommer tillbaka! <3<3

Så jävla orättvist

FAN VAD JAG SAKNAR DIG KILLEN! SÅÅ JÄVLA TOMT I STALELT UTAN DIG.. :( INGEN I HAGEN ATT HÄLSA PÅ.. JAG HAR INGEN KVAR ALLA BARA LÄMNAR MIG.. :( ..

äLSKAD OCH FORTFARANDE ÄLSKAD!!!!! <3<3<333

DEN FINASTE SOM FANNS DET VAR DU!
DEN FINASTE SOM FÖRSVANN VAR DU!


MITT LIV ÄR SKIT!


i love you baliando!





R.I.P Baloo! :'(

Varför händer alltid allt mig? :O först dante som jag älskade och nu Baloo!! :Ovaa fan har ag gjort som förstjänar det?.. :(

Min Finaste och Bästaste älskade Ponny Baliando finns nu tyvärr inte längre!! :(
vad ska jag ta mig till!! :( ♥ bröt benet i boxen.. :( FAN!!! :(
Älskar dig för alltid killen! Det skulle vara du och jag? :( ..




Love!





Älskling!








Sista bilder på ÄLSKADE BALOO!


Torsdag

onsdagen var trååk inget att berätta om.
men idag har det varit kul först ridning i ånesta på Walle hihih biig häst :O haha :D
gick la rät så bra :D


sen i stallet i boxholm så hoppade jag finaste Dreamer och det gick skit bra :) hihi , hoppde 90 cmpå han idag, myclet roligt! hoppade en trippelbarr och det var läskigt först xD haa :D <3 men sen gick det suuper hihi :) <3

tyckte att 70 cm på tävlingen blev för lågt så höjde till 80 cm hha xD men jag har då ett problem och det är att muren säkert kommer vara med? :Oussch ! den är inte kul.. :(
den är gryymt läskig!!... blääblääbläää....
aja, jag är inte nervös inför söndagen nu iallafall hihi men den tiden kommer haha ;D 
har nu duschat och ska titta på ett avsnitt av oth sen blir det sova ..höhö
puss!



imorgon är det praktik ! <3<3

tisdag




Har inte bloggat sen i fredags fyy skämms på mig!! .. :( .. höhö,
men har typ haft fullt upp ;) -
Igår så tog jag bort tandställningen hihi :D fan vad nice :D sen i stallet så red jag finaste Show me!! :)<3 och camen sprang med haha ;D
blev sen att rida ut en sväng på karat med camen som hade jolly och elel hade helga, sen blev det att titta på Tord-träningarna :D
Idag: hemma ifrån skolan idag, har typ skit ont i halsen, och snurrig i huvudet.. :(
men det blir skolan i morgon..


I lördags så vaknade jag vid 11 ung, gick upp och märkte att ida typ ade varit upp i typ massa timmar xD haha ;D aja,
vi åkte sedan till stalelt i boxholm :) vi skulle rida ut med elli :) hihi, jag hade dreamer och ida baggis.. vi red över vägen, fan såå kul det var!! :D <3 måste göras om hihi :)
sen så blev det att åka hem till ida och käka och det blev Grillat! det gillas!! hihi,
sen så somnade jag typ sa tidigt :O ihhi,

SÖNDAG
Vaknade hos ida ;) åkte typ till stallet på en gång för skulle rida min älsklings baloo! :D <3
red först lite i paddoken men ville inte rida där så red ut en liten sväng på han :) ihhi, buusponny säger jag bara ;D
sen vid 1 så hämtade mamma mig för jag skulle åka och fira frida för hon hade fyllt hihi :D kulkul :)
sen blev det tillbaka till stallet igen för att gå på grönt kort kurs hiih :D
sen blev det hem och sova hihi :)





Från ponnyridningen i boxholm
jag fick tråkigt och ville rida ett varv på Tärnmin hihi :D

Pusss! (långt och tråkigt inlägg)




Fredag!

höhö kom nyss hem ifrån Skänninge!! har varit hos jonte med alla mina bästa vänner! Älskar er något grymt! <3
det var varit en suuper kväll, vi var först hos jonte sen gick vi till väder och tittade på fyrverkerierna sen så blev det tillbakaa till jonte igen höhö
puss!

Bilder kommer :) <3

RSS 2.0