Heeeektor :D

Ja lite dålig uppdatering men inte riktigt orkat eller brytt mig,
för det första så har min älskling på två ben namnsta idag grattis (:<3

sen igår så tränade jag lite med hektor han har inte gjort något på länge, men aa som sagt när man står o pratar med någon så blir han helt till sig för att man inte pysslar med honom haha ;) så då hoppar han o krafsar med hovarna föröker gå på han osv, men han(hon) är fin endå ;) sen wså när vi kommer till longeringen så går det la hyffsat men det är jobbigt tycker han för han vill ha så mkt närhet när det vär gäller, liten mamma gris när han själv vill, så måste försöka få han "bort" ifrån mig, så när jag longerar han så får han inte komma in till mig måste förhindra det, dock lite svårt. men aa bara at kämpa på om vi säger så :)

nu ska jag upp till hektor o öva lite longering kankse trava lite bommar :) hihi,
puss!

Stora vitros bestämde sig för att stå i Zorros box en dag? haha knäpp häst ;)

SÅ JÄVLA VÄRDELÖS!

det är precis vad jag är!

I miss you ! <3

Du jag saknar dig varje menut varje timme, sekunderna, alla minnen du var så jävla sjukt fin min älskling, skulle kunna göra vad som hälst för att få dig att komma tillbaka min fina vän!
minnen med dig lever fortfarande kvar.
Sommaren då jag fick ta hand om dig och rida igång dig ute vid mantorp, var nog det roligaste jag ha gjort, att äntligen få ha dig för mig själv, du var helt annorlunda fast du var ju fortfarande knäpp o dum ibland men åå! känslan du var underbar min fina Baloo... Gud vad jag saknar dig!
ne nu kan jag inte skriva mer för snart börjar jag gråta ... :/ vrf jut du*!!! 
FAN så jävla dumt, hade bråttom hej sa inte hej då till dig för skulle ju rida dig dagen efter så skulle hälsa på dig då, men dlev inte så .. :/ fick ett samtal på natten, trodde jag skulle tuppa av, ne fy fan, men du ska veta att vi ses snart igen min fina! <3
ÄLSKAR DIG NU, DÅ, FÖRALLTID!
För  att jag saknar min bebis som har åkt på bete! :(
pussihihbaloo   :) <33<33bild av jeffe <3Älskar baloo! :) <3
ÄLSKAR DIG!

förlåååt mig ...

förlåt mig folket dålig uppdatering här va :( aja, har inte hänt så mkt mycket i skolan och på praktiken så vRIT TRÖTT NÄR JAG KOMMIT HEM SÅ HAR INTE ORKAT ;) HIHI,
oj nu blev det caps lock orkar inte ändra,
sitter just nu vid anders dator o han ligger i saängen med sigge o har det gööt. hmm, haha aja hare bra fölket  :)
pusss!

Grisar!

först skolan, jaa vad säger man, lyckat JÄVLA .. bläää. 
 
sen blev det lunch :) god mat hii, sen åkte vi till ett gris stall :) mky interesant han pratade om lite gården hur länge han haft den osv, och lite om hur många grisar och vilka grisar, vi fick sen gå in till där grisarna va, det var intresannt men kan ju inte påstå att det luktade så gott :S
aja, nu så hinner jag inte blogga mer, ska till expert med mitt jävla objektiv, ska stämma den affären asså!! :O
sen blire körskolan :) och jag luktar fortfarande gris!! :O
 aja, nu ska jag käka hare gööt :D

 mer bilder kommer kanske ikv :)


Måndagen nästan avklarad :D

lite om söndagen då :)
åkte till stallet vid 11 ung, tittade till hektor sen så åkte jag hem senare kom anders och vi åkte hem till han och tittade på lite film oc bara myste, senare på kvällen så fick vi för oss att vi skulle titta på bio, blev nya twlight, beställde biljetter och åkte in till lkpg vid 5 ung, :D bion började halv 7, blev lite tidiga men vi gick runt där o kollade lite, men måste säga att filmen var hur jävla bra som helst!!! :D:D dock synd att man inte får se mer hihi, får vänta tills den andra delen kommer ut :D



sen åte vi hem till anders och jag sova där.
idag så blev det skolan, och snacka om att bussen ifrån ödeshög till mjölby var full :O folk som gick på på andra hållplatsen i ödeshög hade fått stå upp. hmm. aja aa skolan gick la ganska fort bara det att lärarna tycker säkert att jag är trög och dum i huvudet, men religion är inte min starka sida och inte historia heller liksom har inte ett jävla intresse för det!!!
 aja nu så sitter jag hos mamma väntar på bussen till väderstad ska gå :D hihi, den går om ung 30 min ;)
då ska jag hem till pappa och plugga lite körskoleteori, sen får vi se hur mörkt det blir kanke går till stallet och ut och springer med hektor :)

Puss¨

Fina vän saknar dig! tänker på dig, helatiden finns alltid här om det är något! <3




saknar er!<3


Söndag :/

Jahop idag så är det Piss äckliga söndag!!! ..... blöööööö!  så i morgon blire skolan kul Kul ? 

igår lördag händer det inte så mkt följede med när det åkter cross sen sov jag typ kom hem vi 20.00 och gick o la mig göddig lördag?  naae. men såna dager måste man också ha ;) aja, nu så lyssnar jag lite på musik och ska fixa lite med några bilder sen får vi se om någon kan lysa upp min dag!

Puss!


Fredag !

Idag så är det sista praktikdagen för veckan då ;) känns rätt så skönt och få tat lite lugnt :D en bra dag idag tycker jag gick riktigt snabbt faktiskt :)  ridit lite hästar och hjälpt lotten att höja och sänka hinder när hon hoppat  :D hhi kuuul så på SÖNDAG! då gäller det blir tävling för candy och retina kulkul :) kom igen lotten :D
just nu så sitter jag hos anders, jonna spelar lite xbox anders och wille är i garaget och fixar med anders bak däck ;) sen så får vi se vad som händer  hihii :)
ne nu ska jag blogga klart här orkar inte riktigt skriva något idag hihi
Puss!
seriös bild jag vet :)<3

torsdag :)

Idag en mycket bra dag :) började med att fodra hästarna tog sedan ut, mockade longerade unghästen quiq mycket snäll travade tillomed över 4 bommar o gud så fin han var :)
sen tog jag in candy red lite galopparbere på henne o travade lite bommar :)

sen blev kl 13.00 och jag tog in alla andra hästarna sen blev det möta med nina och en ifrån mediacenter för att lära oss om ninas nya Mac dator :) blev kvar inne enda till kl 19.00 ;) sen ut till stallet snacka lite skit med de som var där mycket trevligt  :D  det känns så himla bra när det är någon där förut har det ju alltid bara varit jag nina och lotten , men nu känns det lite mer verkligt och alla är så TREVLIGA :D och fina hästar har de ;)
sen vid 20.00 så kvällsfodrade vi :) gick sedan in o hjälpte nina lite fick även äta taco med dem, sedan satt jag vic mac datorn i några timmar kom hem vid 23.00 ;) haha nu har jag duschat och ska snart sova, v'ntar på Andras som skulle komma hit, han slutade för 18 min sen så han kommer la snart hihi, ne nu ska jag sova det är en dag i morgon också :)
puss!



Saknar dig fina! <3

vila!

Idag blev det inte att sitta upp på Avocado, blev ett möte ustället med nina och en ifrån Mediacenter för en mac dator. men ska se om jag kan hoppa upp på honom i morgon :)

Ny kategori : Projektarbete

16 November 2011 

Kommer nu skriva lite om mitt projektarbete som är en häst vid namn Avocado.

Det är en valack mycket trevlig o lätt att göra med, han är i normalhull lite över normal kanske men han växer så han behöver det, modellen är kort med långa ben.

Jag har longerat honom ett tag nu, sen fick han en vecka vila, och idag så longerade jag honom igen.

13 nov: Idag så borstade jag på honom mycket snäll kratsade hovarna, har svårt att lyfta vänster bak när man ska kratsa. tog sen på sadel (hoppadel med magplatta) sen har han ett remont träns med 3-delat guld bett.
tog sedan ut han på banan med en longerlina och inspänningstyglar. Han var lite spänd och pigg i början men lungnade sedan ner sig, han fick trava över två travbommar, och de tre första ggr han gjorde det så FLÖG! han över bommarna men sen travade han fint över. senare så tog jag pal o stälde mig på o hängde lite över honom , mycket snäll och lugn. sen kom nina och då hängde jag på honom 2 ggr. han var då också mycket snäll :)

I morgon så blir det att hänga och gå några steg sen om han sköter sig så sitter vi upp imrogon. :)

Kram carro!

kommer de första bilderna på honom det var den 2011-10-21





Bilder ifrån 2011-10-22





Tisdag! :)

soft dag vaknade runt 9 sen blev det frukost gjorde havregrynsgröt och äggröra duktiga jag :)
sen så väckte jag anders och vid 10 så åkte vi till väderstad spelade lite xbox kul hihi :) sen så när han åkte till jobbet vid 2 så åkte jag hem till pappa och pluggade lite körskoleteori, dax att sätta fart med det nu känner jag hihi :S fyy fan säger jag jag är helt väderlös på det men vill ha mitt körkort nuuu!! :(

vid 3 så åkte jag upp till hektor borstade han sen så gick vi ut till skogen, sprang spåret med honom eller sprang sen lite igenom en hage o hoppade lite "terräng"-hinder med honom han var skitduktig min plutt :) äntligen lite glad igen :D
han är sjukt pigg o dragig när man är ute o springer och han ska så klert springa på spåret så jag får springa bredvid det är elakt o det får han inte haha ;)
aja söt var han :) <3 åkte sen hem satt mig framför ps3 spelade lite bilspel (nöööörd) hAHA vid kl 6 så åkte jag tillbaka till stallet tittade på när sofia och helena klippte vitros :) blev riktigt fin faktiskt :)
sen fodrade jag o gav vatten till alla hästarna :)
nu är jag hemma har suttit typ 2 timmar framför ett ps3 spel aha ;D nu blir det sova för i morgon är det en lång dag = Stallet HELADAGEN :) hihi,

pussss!

Några bilder på Älsklingen :)<3














duktig jag!! :)

Diggar att jag blivit mycket duktig på att uppdatera min blogg :) är man bäst eller bäst!! :D hihi, jo men man är la duktig iallafall haha

Igår kväll så åkte jag som sagt till anders spelade o nördade lite xbox sen tittade vi på film på kvällen mkt mys :)<3
men hann inte se så mkt på filmen för sommnade väldigt fort haah ooups ;)

idag blev det att gå upp tidigt o åka till skolan, väldigt tidigt :S blää haha ;) aja bussen ifrån väderstad gick 6.53 
väl i skolan så hade jag historia o religion asså jag förstår inte ett skit av det trög som jag är  :S men det fastnar inte riktigt i min hjärns.. :/ rynd det för vill ha G i de ämnerna ;) men sen blev det lunch sen åkte jag till väderstad till anders blev lite xbox sen när han åkte till jobbet så drog jag till stallet mockade lite o sopade lite o fxade tog in lite hästar tog sedan ut hektor på banan o han hade total damt ville göra konster helatiden elelr aa när man pratar med någon o inte bryr sig om honom så blir han jätte arg o sparkar med benen o stegrar lite lågt. men aa blir att hård träna nu inför jul showen som jag ska vara med på på alvastraridklubb :) <3 kul. :)
sen så blev de att ta ut super stot o rida henne hon var pigg men lungnade sig sedan mycket fin i galoppen :) gjorde fina galoppombyten i bådavarven fin flicka :)<3

nu gör jag inte så mkt  sitter hos mamma har käkat lite o har pratar med anders som nu jobbar kväll :/ men duktigt duktigt, nu ska jag hoppa in i duschen sen plugga lite i körskoleböckerna :)

puss!!


galen katt :)<3


kattungen i stallet :)<3 Sigzten


cool bil ;) zeebra bil haha ;) 


 
ego bild på väg till fanny borg på fest denna kväll :)<3


Hektor mega sööt :) stora transportskydd men hoppas han växer i dem haha ;)


zorro gammel man :)<3


en annan söt o trög kattunge :)<3


Träning med nina utanför lkpg för en dansk :)


finafina åker lastbil :)


<3

Hektors dag!

Idag så var det dax för Exetriörsbedömmning (stavning?) på Vreta för hektor första gången han lämnar stallet o första gången han åker själv i transporten duktig töönt :) skrek typ lite o snuttade runt i bland men skötte sig super bra :) <3

var i stallet runt 9 tog fram lastbilen o fixade tog bort mellanväggen o la in halm o hö . sen så la jag in alla saker jag skulle ha med mig som hjälm träns osv :)
tog sedan ut hektor o började fläta honom o sedan göra knoppar :) han blev extremt sööööt!! :D sen borstade jag honom o gjorde han riktigt fiiin :D <3

10.20 så lastae jag sen kom anders o då åkte vi mot lkpg :) <3 kuul :D väl framme så gick allt mycket fort jag anmälde mig sen tog jag ut hektor o när vi kom var det bara tre före mig så gick runt i ena delen av ridhusen o vänjde han lite o det gick bra inget konstigt tyckte han :)

väl inne hos "dommaren" : de tyckte han var mycket fin annorlunda men fin, han fick 8,7,7,8,7
8 på typen
7 på huvud,hals, bål, m.m.
7 extremiteter och rörelsernas korrekthet
8. skritt
7 trav

sammanlagt 37 poäng (: och tror att hästen som fick max där idag fick runt 45 ung så jag är jätte nöjd med lilla hektor :) han är ju inte så gammal en så visst inte riktigt vad han skulle göra o aldrig varit hemmifrå så lite konstigt var det nog men jag ÄLSKAR han endå :) <3

Sen åkte jag o anders till ikano han köpte lite kläder sen så bjöd han mig på mat :)<3
Älskar han :) <3 hihi  stort tack till att han följde med :)<3

nu ska jag snart åka till han igen, i morgon är det skola guuud så kul :S :) :D:D:D:D

Pusss!

en rolig sak var att en man/gubbe kom fram till hetor o sa det är så här hästar ska se ut sa han till sina döttrar haha sen klappade han honom o tyckte han var mjuk :)


mina älsklingar :)<3


Typ massa jackor på mig så jag ser typ tjock ut men hektor är söt :)


mot dommaren ;)


en liten häst som inte ville stå still :D

ÄLSKAR DIG FINA DU! <3




ojojoj dålig uppdatering haha :D

haha oj då dålig uppdatering här va? :)
men joo då jag lever faktiskt o måt jävligt bra, eller aa hyfsat iallafall ...
skriver inte så mkt idag orkar inte riktigt men den senaste tiden har varit bra, måste jag säga :)<3
idag så vaknade jag upp bredvid finaste, sen blev det stallet mockade o pysslade lite tog sen in hästarna hjälpte till att kratta lite löv sen så duschade jag hetoer o flätade hans man för i morgon så ska jag till Vreta på Bedömmning ska bli suuuper kul :D

puss!


RSS 2.0