Fredag :)

Igår kväll så åkte jag till anders och vi hade lite mys o så på film o så :)
idag så gick jag upp vid 10 ung, åkte till stallet o mockade och gjorde det fint åt Avocado :) sen åkte jag hem och satt mig lite vid datorn o fixade lite, sedan bar det av mot ida Stark :) hon var i stallet och jag passade på att gå ut i hagen och ta kort på hästarna :)<3
blev la inte så fina kort men får duga :) söta var de iallafall :)

Nu har ida och jag nyss ätit och vi sitter hr vid kögsbordet och lena o idar fixar med något och jag skriver i min Fantastiska blogg :) haha!!
blir la att göra något snart hihi :D ''

sen ikv när jag åkt hem så ska jag till stallet och rida fina Avocado och antagligen Doria också :) sen får jag se vad som händer :)
en viss person är skylldig mig popcorn o filmkväll (a) hihi

puss!



Avocado 27 & 28 dec

27 december Longerade + Red i ridhuset

Tog upp Avocado till Stallet började borsta och sadla och tränsade sen tog jag på longerlina och gick sedan ner till ridhuset hade med mig Ida Stark som hjälp för hon skulle fotta och filma lite :)
Longerade lite i båda varven och spännde sadelgjorden i ommgångar. Hoppade sedan upp och han står still när man hoppar upp jätte duktigt!
Sen skrittade jag några varvrunt ridhuset och han var lugn, han tycker bara det är läskigt vid ingången & utgången :) travade sen lite och han skötte sig super gjorde lite volter o sådant avsaktningar. sen galopperade vi mycket duktig där också han har bara lite svårt för höger galopp annars funkar det bra :) i vänster galopp är han jätte duktig :) gjorde endel galoppfattningar :) Sen blev han trött :P
så travade av han sen kom det in 4 andra hästar och då bllir han väldigt uppmärksam på de och tycker de är jätte intressanta o vill springa till dem så det måste vi öva på mer :)
sen tog vi upp han till stallet borstade lite o så sen gick vi tillbaka med han bort till stallet vid mig :)
28 december Ridning på Banan i blåsten 2 ggn

Idag så bestämmde jag mig för att rida på banan, har gjorde det en gång innan och då var han spänd och väldigt uppmärksam.
så tänkte att jag ville se hur han var nu och visst han var pigg och tittade på all trunt om kring men han var inte så spänd. Longerade först då det blåste mycket ute och ville se hur han var men han var hyfsat lungn så hoppade upp då blev han sådär pigg igen men travade runt lite fram o tillbaka gjorde volter, dock lyssnade han väldigt mycket på svänga hjälpen idag. sen stod det hinder över hela banan så han drogs till de också så denna ridtur blev inte lika lyckad som dagen innan men det är mycket annorlunda att rida ute! mer att titta på och inga väggar som stoppar upp honom. Men är nöjd över honom för så länge har vi inte ridit honom.
Lotten har suttit på honom två gånger o ridit i alla gångarter sen har jag ridit på han 5 ggr nu. Han är annorlunda för varje gång man rider ingen dag är den samma så det är mycket intressant att få tillgång till att utbilda honom :) <3
Kram carro!

Hos Lenas pollar :)!

Idag så följde jag med till Lenas stall o red myste mockade fyllde hö-påsar osv :) måste säga att det var mycket trevligt :) länge sen jag träffade denna brud så blev ganska mycket snack o så pratade om allt o inget om man säger så,
Vi skrittade ut en lång o härlig tur i skogen det var mörkt men gick super bra endå :) red applan :) söthästen länge sen jag red henne har suttit på henne en gång o skrittat lite det var typ för 4 år sen kanske? då var jag inte så duktig men det gick :) och lena red ziggan tror den heter så (=

Sen borstade vi o flätade manen på lenas fina 2,5 åring super snygg är han måste jag säga : snäll som vet inte vad oxå :) mycket kul :)
Nu har jag duschat o gör inte ett skit det är ju faktiskt jullov du ska man la göra nått? ;)

nu kommer det lite bilder  ha det bra :) puss

en liten bild på applan :) tyvärr så visar den inte hur vacker hon igentligen är :(




super fina Ziggan (eller vad han hette)





O nu till den sötaste av de alla :)<3


flätafläta fina manen så den blir ännu finare :)




ja så söta :)


får bli sista bilden nu då :)




Lite tjatigt!??

haha kanske blivit lite tjatigt nu varje gång när ni gått in på min blogg då det helatiden stått luciashow boxholm ;) hihi,

men nu ska det la bli en lite uppdatering här :) liver går vidare dock lite segt och lite hinder här o där men hoppas att det löser sig för det är ju fktiskt julafton om 3 dagar :O käns ju inte direkt men aja, mina klappar har jag köpt iallafall blev att inhandla de i söndags :D och älskade bästa kusn vitamin Elin följde med då så snällt så :)
Idag blev det också jullov och det är ett stor + i kanten :) har inte så mkt mer att säga :)

nu har precis lena kommit o vi ska snart åka till henne sen vidare till stallet trevligt trevligt :)

pussheej :D


Lucia show Boxholm 11/12 2011

nu kommer det en film ifrån Ida stark: www.idamariastark.blogg.se



Jag och Hektor kommer ung efter 1 min och 27 sek.

hihi. puss!

Ida johansson och Maestro julshow 4/12-11 ödeshög

Måste säga att hur kan man inte bli glad när man ser de här två? jag bara ler när jag ser dem. underbart par! :D julshowens roligaste uppvisning tror jag :D
titta o Njut! :)





Julshow med Hektor!

Har haft 3 super fina dagar!
Fredagen så fick jag hjälp med att byta däck av windolf o alla de mycket snällt  :) åkte senare till boxholm med ida :) vi var o tittade på film hos kevin med emma, sara och jennipher  mycket kul fast läskig film :S sen så åkte vi runt lite i boxholm träffade camen o lydia som också fick åka i min fina bil en lite sväng hihi :D länge sen jag träffade de så här. mycket kul! <3
sen så blev kl 00.30 så jag och ida åkte till mjölby till donken o tog en dricka o millshake (?) träffade även de andra folket.
sen vid 01.00 ung så åkte vi till mantorp och pumpade min däck på bilen sen åkte vi till lkpg och hämtade fyllorna Anders och Martin. skjutsade hem martin sen ida, sen var anders och jag hemma vid 03.00 och då gick vi o sov så klart :)
Lördagen gick upp vid 10.00 åkte till alvastraryttarna för öving inför lucia showen. sedan tillbaka till anders.
vi tog det mäst lungt och spelade lite tv spel. Fick sen mycket god fika, ung som lussekatter fast det var som "limpor" sjukt gott!!! vid 3 så åkte jag och anders o hämtade nelli i motala.
sedan hem till anders en stund sen åkte jag till hektor o busade med han lite :) sedan vidare till elli carlsson o vi drog upp till stallet ett tag och jag hälsade på alla söta hästar osm jag inte sätt på mega mega länge :/ saknat de asen :)<3 snackade sedan med elli ett bra tag åkte hem till henne och hennes föräldrar hade varit o köpt kina mat så fick äta där snacka om att det var gått :D hihi.
sen åkte jag till ida och sova där. :D tog ett tag för oss att somna men det gick sen . :P
Söndag: Vi gick upp vid 08.00 dock jag gick upp 20 min senare haha. vi gick då till fina sessan. 
tog bara 30 min för ida att få in henne ifrån hagen idag och de gör framsteg! mycket bra. :)
sen red hon o jag filmade o tog kort. :)
åkte sedan hem o åt hos ida sedan vidare imot ödeshög för att hämta ida johanssons transport för fick låna den o köra hektor i till o från julshowen skjutsade även ner idas häst för deras bil hade gått sönder. men det gick ju bra :D typ kul fast det gick inte så fort ;) haha.
sen till uppvisningen då. Tyckte det gick jätte bra med tanke på att jag var nervös och hektor lyssnade mycket bra på mig gjorde allt jag bad han om iallafall :) finafiina Ponny plutt :D <3 kommer lite bilder o filmer senare ifrån dagen:)
nu sitter jag hos anders o bloggar, han är ute o fixar med bilen hoppas han kommer in snart (a)
Puss!


RSS 2.0